Pluuuuugg

Idag måste jag plugga som en galning, har prov imorgon och har knappt öppnat boken än liksom.. Pluggade lite med Camilla på McDonalds (haha) men kan ingenting. Så det är min måndagseftermiddag, vad ska ni göra?


Äntligen

Äppelpaj från i onsdags
 
Yes nu funkar det igen! Äntligen! Nu ska det bli uppdatering som vanligt igen. 
Var iallafall på bio igår, Taken 2 såg vi. Helt okej, inte lika bra som ettan dock.. Idag är det plugg och träning som står på schemat. Ska förmodligen träffa två kompisar sen ikväll också. Hoppas ni får en bra söndag!

Kan ej ladda upp bilder

Hej! Kan inte ladda upp bilder av någon konstig anledning, ska mejla blogg.se och se om dom kan fixa det på något sätt.. Tills dess kommer det nog inte bli så bra uppdatering tyvärr..

Mer rymd-bilder

 
Har fått dille på rymden-bilder. Tycker det är så himla fint! Vad tycker ni?

Kanelbullar!

Idag är det kanelbullens dag, tror jag inte att någon missat. Förra året fick vi bullar av skolan men iår verkar vi inte få det tyvärr.. Får gå till pressbyrån och köpa på lunchen istället!


ECB

 
Igår gjorde jag en bloggdesign till min käre vän Johnny och Exploding Cheeseballs. Dom är himla härliga killar och gör roliga filmer, så spana in deras blogg tycker jag. Explodingcheeseballs.blogg.se är det som gäller alltså!

I rymden finns inga känslor


Höst-trött

 
Känner verkligen hur jag blir segare och segare för varje dag som går.. Det blir mörkare ute och man blir tröttare  än vad man var för bara någon vecka sen. Somnade på tåget på väg hem idag. Har ni något tips på hur man kan bli lite piggare iallafall? Vad brukar ni gör när höst-tröttheten kommer krypandes?

Dagen

 
Idag mina vänner har jag först haft friluftsdag, vi gick en mil, och sedan tränade jag på gymmet med Ellen. Mine ben är d.ö.d.a. Längesedan jag var såhär trött efter ett träningspass, känns jättebra! 
 

Skärgården


RSS 2.0