Peace and Love

Tjenare!
 
Ledsen för den extremt dåliga uppdateringen men det är som att jag inte har någon ork kvar efter Cypern.. Får hoppas att den kommer tillbaka snart! Idag åker jag iaf till Peace and Love i Borlänge tillsammans med 50 000 andra människor. Ber till vädergudarna att det slutar regna snart, regn och campa kanske inte är världens bästa kombo..

Hemma

Hejsan!
 
Kom hem igårkväll, helt död efter en sömnlös natt och sedan en lång resa med buss och flyg från Cypern till Stockholm. Kan ju lugnt säga att jag inte hade någon vidare lust alls att åka hem, förmodligen den bästa resa jag gjort även om den för det mesta spenderades i solstolen. Har träffat både roliga och konstiga personer och den här upplevelsen är inte något jag kommer glömma i första hand. Längtar redan tills nästa gång!
 
Bilder kommer senare..

Hemma idag!

Idag landar jag på svensk mark igen runt femtiden, ses då!

One more picture


HoppaHoppaHoppa

Lite fler hoppbilder.

Canon

Mamma har köpt en ny kamera, Canon s100 närmare bestämt. Snäll som hon är så får jag låna den medan jag är på Cypern så jag hoppas att jag vid det här laget har hunnit tagit många fina bilder som jag kan blogga om när jag kommer hem.

Världens finaste Bamse

Visst är han fin?

Hej från Cypern!

Tänkte slänga in ett inlägg från Cypern! Hittade ett cafe/resturang med wifi. Har det iaf jättebra här, lite bränd här och där men men. Hörs när jag kommer hem på fredag igen, hoppas dom förinställda inläggen uppskattas!


Jump!

Vi gillar att hoppa! Eller Micke gillar att hoppa och jag gillar att fota.

Summer paradise


Glass

Vanilj- och chokladglass plus saltlakritssås och lakritströssel = tummen upp!

Cypern imorgon!

IMORGON ÅKER VI!!
Ledsen för dålig uppdatering idag (=sämst) men älskling fyller år idag så har varit med honom hela dagen och sen när jag kom hem så var det packning som gällde. Har iallafall fixat förinställda inlägg till er så det kommer upp ett inlägg om dagen ungefär medan jag är borta. Ååååh Cypern här kommer jag!!

Snart åker vi!

Snart åker jag till Cypern med min fina vän Ellen. På fredag närmare bestämt, så idag är det packning som står på schemat!

Summerfeelings


Jordubbstårta


Gjorde jordgubbstårta med flickorna efter skolavslutningen idag för att fira, den blev väldigt rinnig men god var den ändå!

Skolavslutning 2012

Jossan var glad.
Hanna posar och jag var också glad.
Fia var också glad.
Hanna och Jossan.
Fina vänner. Hanna, Camilla och Josefine.

Lite bilder från min skolavslutning innan vi gick in i kyrkan för att lyssna på rektor, präst och lärare och äntligen få sommarlov. Efter åkte jag, Milla och Jossan hem till mig och gjorde tårta. Bilder på det kommer i ett annat inlägg.

Mobilblogg

Skolavslutning idag! Har bakat tårta med vänner, bilder kommer senare. Testar mobilblogg för tillfället, dock kommer det inte bli standard, tänkte bara säga att jag lever :)


Imagine

Nu säger jag godnatt med ännu lite blombilder, ingen som undgått att jag gillar att fota blommor va?
I alla fall, skolavslutning imorgon, äntligen!

Det här är jag

Sorry för mindre bra instagrambilder..

Eftersom jag haft bloggen i cirkus en vecka nu så tänkte jag ta och berätta lite om mig själv. Trots mitt bloggnamn FotoFia så heter jag ingenting med Fia. Mitt namn är Caroline. Anledningen till att jag valde just FotoFia är dels för att det är kort och lätt att komma ihåg, dels för att mamma kallade mig Fia-Lotta när jag var mindre.
Jag lägger inte upp mycket bilder på mig själv i bloggen, det kanske kommer mer senare vem vet, men jag skapade den här bloggen för att kunna dela med mig av mina foton någonstans. Därför skriver jag heller inte långa, detaljerade inlägg om vad jag gjort idag, ingen bryr sig egentligen om det, right?

Rabarberpaj

Igår bakades det rabarberpaj hemma hos oss. Tyvärr blev de två sista bilderna lite halvdana eftersom det hunnit bli så mörkt ute då.. Receptet är iaf från Ica.se och det hittar ni här.

Bal

Fick ett önskemål om lite fler balbilder, så here we go!

Skyview

I julas så fick jag och Micke presentkort på att åka Skyview från mamma och pappa. Så en vacker dag i januari åkte vi uppför Globen. Såhär fint var det!

I Found Away

Tagna för ett tag sen, personligen gillar jag den sista bilden mest. Vilken tycker ni? :)

Ännu mer mat

Fruktar att det här kommer bli en matblogg, har ännu en måltid att blogga om nämligen hahah. Det här åt vi iallafall till middag igår, egengjorda Hard Rock Café burgare!

Skolavslutningsfika

Ledsen för dålig bloggning igår, och tyvärr kommer det nog bli det idag med.. Igår hade iallafall småbrorsorna skolavslutning och det firades med rulltårta och Sverige-flagga. Själv får jag vänta tills på tisdag..

Good day

Lite fler blommor.

Coffee shop soundtrack

Gick ut och tog dessa bilder nyss, var i skuggan max tio minuter men blev ändå trettio myggbett rikare. Suck.

4 O'Clock

Jag har ärligt talat inte riktigt haft tid att titta igenom alla de bilder jag tog från balen, men här kommer en till i alla fall!

Superman

När jag och Micke var ute på promenad för ett tag sen så förvandlas plötsligt Micke till Superman!

Nationaldagen

Farmor kom och hälsade på med bullar för att fira nationaldagen. Inte helt fel med bulle tycker jag.

I feel like dancin'

Idag hade jag tänkt redigera lite av bilderna jag tog på balen i måndags, och förmodligen kommer det upp här lite senare. Vad ska ni göra idag?

Bästa mamma och pappa

Jag har världens bästa mamma och pappa! Lagom till resan till Cypern med bästa vän så har dom fixat lite smått och gott som en strandväska, pengar och flip-flops. Superbra!
(väskan är från http://www.alphabetbags.com/ , dom har jättefina grejer där faktiskt!)

Odd Molly M21-9314

Mammas nya solglasögon är himla fina. Från Odd Molly är dom iallafall och jag skulle inte säga nej till ett eget exemplar.

Basket & Glass


Malin

Idag är det bal för denna fina tjej. Ska åka dit och fota lite så ska passa på att tömma minneskortet nu. Så himla synd att det spöregnar men det blir nog bra ändå.

The world is flashing by

För ett tag sen fyllde min lillebror hela fjorton år! Det firades med vänner och familj, och ljus och jordgubbar såklart.

Thumbelina

Tänkte att jag skulle börja skriva lite om de bilder jag lägger upp. Dessa är från morsdag då vi åkte till Brostugan för att fira mamma med lunch.

Shadow Days


Walk in the sun


I'm in love with it


I'll search the whole world

Världens finaste.

If there's an answer


RSS 2.0