jeans

Hej! (: Var i Kista med Linnsan idag. Köpte jeans från Gina (:


mobilen pajade

Heej! Är hemma idag, var hemma igår också. Är sjuk... Sen muppade min mobil igår så alla nr försvann. Gissa om jag blev rädd att jag inte skulle få tillbaka dom, men sen hittade jag dom igen (: Alla förutom fem. Men den enda jag har kommit på som försvann är Zigges nr så får hoppas att dom andra var såna där konstiga nr, typ väder och grejs... Men nu har jag bytt tillbaka till min gamla mobil. Behöver jag säga att den är en tegelsten typ? Men ska kolla på en ny, vill ha en Sony ericsson naite. Nån som vet om den är bra`?

TÄÄVLING!

Woho, nu ska jag alltså vara med i en tävling också hos sjuuuukt duktiga Kan Dee! Har länge velat ha ett linne eller tröja därifrån men har aldrig beställt. Så nu när hon har en tävling så måste man ju vara med (: Hon är jätteduktig tecknare och varje gång jag går in på hennes blogg så får jag inspiration och vill bara sitta och teckna. Go Kan Dee! :D

heeej!

ojojoj, nu vare längesen det hände något på denna blogg. Men har inte riktigt haft lust att skriva nåt... Eller okej, jag hade glömt bloggen (a'. Hoppsan! Men det har ändå inte hänt nåt spc så det gör väl inte så mkt. Slut på helgen idag som var aaaalldeles för kort... Snart kommer det bilder iaf. Känner bara att jag måste redigera lite innan dom kommer ut här på bloggen. Men nu ska jag hjälpa mamma med tacosen, hejdå (:

Reflektionsdag

Nu kör vi!


Tjena!

Hejsan! Ååh! Vill ha Converse! The big problem är bara att jag är ungefär 600 kr för fattig... ): Och sen vill jag ha massa tröjor från hm, oops! Kan inte nån ge mig lite pengar, då skulle jag bliva glader :D Om nån har nåt tips på present så skulle jag också bli glad... Och jag vet att uppdatering är sämst just nu, skyller på läxor men det ska bli bättring, LOOOOVAR!!! :D

Haha, msn med e

Ellen säger:

Be honom dra åt.... Tunisen!

Ellen säger:

Tuniesien

carro säger:

tunisien heter det

Ellen säger:

oj

jag skrev FEEEEEEEEELLLLLLLL 222222222222222222 ggr!

carro säger:

haha, ellen måste du gå om?

Ellen säger:

tror det...


suddigt

hejsan, jag veeet att jag är dålig på att uppdatera just nu... Men det ska bli bättre (: Då blir du glad va johanna? XD

Söndag idag då. Men inte är helgen slut för det XD Studiedag imorgon, det gillar vi (: Har varit hos farfar i helgen. Eller vi åkte dit på fredan och åkte hem på lördan efter frukost, men mamma hämta sin nya bil och det var därför vi åkte dit (:


Hemma hos malin

Hejsan! Sitter hemma hos malin nu... Hon sminkar sig (: Har sovit här i natt. Igår åt vi middag, mamma, pappa och bröder var här också. Det var skoj, men skriver mer när jag kommer hem, vi ska typ gå ut nu (:

:D


<3

Klocka

Min första klocka som jag allvarligt funderar på att byta batterier i och använda den till vardags. Blir glad n'r jag ser den (:


Mammas gamla ringar.

Igår så tog jag och mamma fram hennes gamla silverringar som är ca tjugo år gamla. Hon köpte dom när hon var i grekland, spanien och london. Apsnygga ju! Jag gillar ormen och den med svarta "stenen" mest.
Moppe
Får ej kopieras.

Kan ju fortsätta med tvåhjulingar ;p
Pappas apsnygga gamla moped, synd att den inte funkar och att sadeln är stenhård...


Pappas Mc.
RSS 2.0