jeans

Hej! (: Var i Kista med Linnsan idag. Köpte jeans från Gina (:






mobilen pajade

Heej! Är hemma idag, var hemma igår också. Är sjuk... Sen muppade min mobil igår så alla nr försvann. Gissa om jag blev rädd att jag inte skulle få tillbaka dom, men sen hittade jag dom igen (: Alla förutom fem. Men den enda jag har kommit på som försvann är Zigges nr så får hoppas att dom andra var såna där konstiga nr, typ väder och grejs... Men nu har jag bytt tillbaka till min gamla mobil. Behöver jag säga att den är en tegelsten typ? Men ska kolla på en ny, vill ha en Sony ericsson naite. Nån som vet om den är bra`?

TÄÄVLING!

Woho, nu ska jag alltså vara med i en tävling också hos sjuuuukt duktiga Kan Dee! Har länge velat ha ett linne eller tröja därifrån men har aldrig beställt. Så nu när hon har en tävling så måste man ju vara med (: Hon är jätteduktig tecknare och varje gång jag går in på hennes blogg så får jag inspiration och vill bara sitta och teckna. Go Kan Dee! :D

heeej!

ojojoj, nu vare längesen det hände något på denna blogg. Men har inte riktigt haft lust att skriva nåt... Eller okej, jag hade glömt bloggen (a'. Hoppsan! Men det har ändå inte hänt nåt spc så det gör väl inte så mkt. Slut på helgen idag som var aaaalldeles för kort... Snart kommer det bilder iaf. Känner bara att jag måste redigera lite innan dom kommer ut här på bloggen. Men nu ska jag hjälpa mamma med tacosen, hejdå (:

Reflektionsdag





Nu kör vi!


Tjena!

Hejsan! Ååh! Vill ha Converse! The big problem är bara att jag är ungefär 600 kr för fattig... ): Och sen vill jag ha massa tröjor från hm, oops! Kan inte nån ge mig lite pengar, då skulle jag bliva glader :D Om nån har nåt tips på present så skulle jag också bli glad... Och jag vet att uppdatering är sämst just nu, skyller på läxor men det ska bli bättring, LOOOOVAR!!! :D

Haha, msn med e

Ellen säger:

Be honom dra åt.... Tunisen!

Ellen säger:

Tuniesien

carro säger:

tunisien heter det

Ellen säger:

oj

jag skrev FEEEEEEEEELLLLLLLL 222222222222222222 ggr!

carro säger:

haha, ellen måste du gå om?

Ellen säger:

tror det...


suddigt

hejsan, jag veeet att jag är dålig på att uppdatera just nu... Men det ska bli bättre (: Då blir du glad va johanna? XD

Söndag idag då. Men inte är helgen slut för det XD Studiedag imorgon, det gillar vi (: Har varit hos farfar i helgen. Eller vi åkte dit på fredan och åkte hem på lördan efter frukost, men mamma hämta sin nya bil och det var därför vi åkte dit (:


Hemma hos malin

Hejsan! Sitter hemma hos malin nu... Hon sminkar sig (: Har sovit här i natt. Igår åt vi middag, mamma, pappa och bröder var här också. Det var skoj, men skriver mer när jag kommer hem, vi ska typ gå ut nu (:

:D


<3





Klocka





Min första klocka som jag allvarligt funderar på att byta batterier i och använda den till vardags. Blir glad n'r jag ser den (:


Mammas gamla ringar.

Igår så tog jag och mamma fram hennes gamla silverringar som är ca tjugo år gamla. Hon köpte dom när hon var i grekland, spanien och london. Apsnygga ju! Jag gillar ormen och den med svarta "stenen" mest.












Moppe




Får ej kopieras.

Kan ju fortsätta med tvåhjulingar ;p
Pappas apsnygga gamla moped, synd att den inte funkar och att sadeln är stenhård...


Pappas Mc.




Första! :D

Hejsan! Sitter och äter middag nu... har precis duschat efter att ha tränat små sexåringar i jumpa :D det var jättekul, första träningen :) Dom stod lite på händer och gick armgång m.m.... Ska dit varje tisdag jag kan nu alltså :) Så det är skoj. Har haft lite bloggtorka på sistonde... Så det är väl bättre att jag är tyst än gör ett halvdant inlägg som det här men ville bara berätta :D

Tränare

Hejsan! Ska snart åka och träna småbarn. Emma fråga om jag kunde hoppa in eftersom hon skulle vara själv och hon var sjuk så hon kunde inte vara i vattnet. Så det ska bli ganska kul faktiskt :D Gillar ju småbarn när dom inte gnäller eller skriker ;p Ska väl åka typ fem i halv... Kanske borde gå och packa nu så att man har gjort det iaf... :D


New shoes!

Boots från Skopunkten.com

Mina nya skor från Skopunkten! :D

Tredje skoldan

Hallå, hejsan! Idag var det alltså tredje skoldagen... Börja nio och sluta två, så det var rätt bra :) Sen så har det blivit så att det är väldigt bra för mig på tisdagar :D Börjar med schemat imorn och ska alltås börja tjugo i elva varje tisdag! :D Glaaaad!! Idag gjorde vi typ målsättningar (?) och sen visade vi runt sexorna på skolan... -.- Det var inte skoj. Ogod mat också. Efter skolan åkte jag och linn till centrum och kolla skor.... Åh, vill ha dina skor zigge! Men dom fanns inte där... :( Men jag hade ändå inga pengar... Men nu ska jag sluta babbla på här, det här ska ju faktiskt föreställa en fotoblogg, typ. Men jag har inga bilder nu så det går inte. Så, hejdå.

blääh!

Ååhh!! Hatar vårat nya schema!!! Slutar typ tidigast tre och senast tjugo över fyra... -.- Och alla andra dagar är det typ kvart i fyra tjugo i fyra och grejer, börjar åtta varje dag också -.- Och värsta håltimmen. Kommer ju knappt hinna hem innna träningarna börjar -.- Nää, ingen bra dag idag, skriver kanske mer ikväll... Nu ska jag sura!

Få egen fotobok!



Nu ska jag också tipsa om Fotoboken från Fujifilm. Så om ni vill ha en gratis fotobok så gå in här och anmäl dig :D Jag ska nog göra en fotobok med bilder från Kreta iår. Har ju tänkt på att fixa en fotobok förut så det här var ju perfekt! Men om man inte vill ha den själv så är det ju perfekt att ge bort i present. Jag vet att mamma har fått en fotobok av mormor när hon fyllde år med bilder från hennes uppväxt. Mormor har också gjort från när vi var i Estland, tror jag. Det blir ju väldigt snyggt när man gör en fotobok på nätet, alltså att man slipper sitta och klippa och klistra ;p

Skimmer

Hejsan hoppsan! Idag var jag i stan med ellen, det var skoj :D Men jag har träningsvärk från i söndags så jag kunde ju inte gå ner för trappor utan att skrika aj typ ;p Sen håller jag på att bli sjuk också... -.- Det var jag förra året också exakt vid den här tiden... Det hade jag i vintras också när skolan började efter jullovet. Jag börjar allvarligt tro att jag lider av nån svår börja-skolan-syndrom. Jaja, får knarka halstabletter och alvedon ;p Nää, nu ska jag ta en kopp te och glo på tv...  Hej.

Grekland-Kreta-Makri Gialos I

HEjsan! Nu kommer bilderna från Kreta, hade velat ha ett redigeringsprogram men det funkade inte... SÅ nu blire inte så men det är mina bilder och kopiering är alltså inte okej.
















Yes jag lever! ;p

HEjsan! Hemma nu! Eller kom hem i torsdags men då gick jag ut och sociala med ellen och sen på fredan så vare kalas för mig, stor nu ju'! :D Malin sov över också så var med henne igår och sen åt vi middag där och gick till hemköp :D Idag åkte vi på loppis, men det gick vi igenom på typ tio sek så malin och jesper och deras mammor åkte till täby för att gå på loppis där men jag mamma och anne åkte till nåt ställe och fika efterssom vi inte tyckte att man behövde sitta i en bil i en timme för att komma till en loppis, och för att jag ska trana idag :D:D:D Ska bli apkul att träffa alla kompisarna igen! Men bilder kommer senare från kalaset och Kreta. 

Alltså för alla som inte vet så har jag varit på Kreta i två veckor så därför har jag inte bloggat :) Det var ganska skönt att åka iväg men andra veckan börja man gå och vänta typ, kan vi inte åka hem nu?! x) I byn fanns det typ ingenting så man var ju på hotellet hela tiden, på kvällarna fick jag tvinga med mamma eller pappa att gå och titta på den där showen med mig haha. Tror att dom egentligen bara ville sitta och uggla på hotellrummet x)

Simsnack

Tjabba tjena hallå!

Gör inte mycket på dagarna men på kvällarna går jag ut till parken med ellenpellen i lingonskogen. Funkar bra ;p 

Sitter och tittar på simning, eller nja halvtittar. Simning är ju inte världens roligaste sport att titta på precis. Ärligt talat saknar jag det inte ett dugg. Det är klart att jag saknar kompisarna och alla roliga minnen men inte sporten i sig... Grattis Sarah Sjöström förresten. Hon vann ju finalen i 100m fjäril + slog sitt egna världsrekord för er som är efter ;p Femton år liksom, det är skills. Dom intervjuade en tjej som var med också, hon var typ tävlingens yngsta deltagare, 97a. Tolv år... :D




Drottningholm






Bilderna får inte kopieras

Görväln






Bilderna får ej kopieras.

Var vid Görväln för ett tag sen... :)

Play-Doh

Igår hade vi en liten pysselstuga här. Leka med play-doh är alltid kul ;p


En elefant


En hund


En krokodil


En kanin


Svampbob och Gary

Stan

Hello! Var ju i stan med farmor idag. Fick en klänning och en kofta :D Älskar klänningen, och koftan för den delen. Vi år lunch inne på NK åt en jättegod macka med kyckling, färskostcreme och soltorkade tomater. Men det var jättemycket, så jag är fortfarande proppmätt ;p Menmen gör inte så mycket haha.

Planka på tåget

Hejsan! Ska till stan med farmor imorgon och då kom jag på att jag är ju tvungen att ha remsa eftersom mitt terminskort inte gäller.. Sen så var min remsa slut så den funkade ju inte heller. Då fick jag en remsa av mamma som pappa hittade för ett tag sen på marken. Det var fullt pris och jag fick typ en chock när jag såg var den kostade... 180 spänn liksom! Nästan tvåhundra för några åk. Då kom jag att tänka på vad jag och mamma hörde på radion förut när vi åkte bil. Det handlade om alla som plankade på tåget. Dom hade stått där i ca en minut och på den minuten så var det 5st som plankade. Det finns tydligen en sida som heter planka.nu och deras medlemsantal hade ökat med 40% iår bara. Dom intervjuade en kille som jobbade där och han sa att dom tyckte att man skulle betala skatt efter förmåga ist för att betala en och en så att alla skulle ha chans att åka tåg. Men dom som inte åker buss/tåg då? Varför ska dom behöva betala för något dom inte ens använder? SL förlorar typ 200 miljoner per år för att det är så många som plankar. Men om alla dom som plankar inte skulle planka så skulle inte SL förlora något och då skulle det säkert bli billigare. Så jag fattar faktiskt inte varför dom plankar, om dom slutade så skulle det ju bli bättre för alla? Jag blir lite sur för jag betalar för att jag ska få åka tåg/buss och om det då är någon som struntar i att betala för sig, då får ju jag betala mer, dvs betala för den som plankade. Alltså förlåt men jag tycker att det är så jäkla onödigt! Sluta!

Sigma AF 18-200/3,5-6,3 DC

Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.
Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.
Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.
Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.Glad.

Day with E

hejsan! Sitter med nya datorn så har ju inga bilder här. Men ni får klara er utan! Idad har jag varit med ellen, vi var först hos henne och tittade på bakom kulisserna på nya harry potter filmen. Det var lite skoj. Sen cykla vi till översjön och doppa fötterna, eller jag gjorde det och ellen titta på typ ;p Sen cykla vi hem till mig och tittade på GG-avsnitt. har inte gjort så mycket mer. Är lite smått sur på min dator... Musen funkar inte, eller plattan där man styr musen funkar inte så jag kan ju inte glra nåt med den... Tur att jag har en ritplatta annars skulle jag inte kunna använda den alls! Men det ska ju funka tycker jag. Vet nån nån bra blogg btw? :)

Ny dator ;)

Hejsan svejsan! Sitter just nu vid den nya datorn pappa var och köpte idag, väldigt bred. Den är svart med grejemojer på. Känns lite konstigt att skriva på den men det är nog för att jag inte är så van än... Vi skulle egentligen ha åkt ut med båten idag och varit kvar tills på söndag eller lördag men det blev inte så. Eller vi åkte ut men så tyckte mamma och pappa att det blåste för mycket så vi åkte hem. Ellen om du läser, parken ikväll? :)

half

Hejsan! Var ju och såg harry potter igår. Tycker att den var bra, slutet var lite knäppt bara... Sen så ska ju jag inte gå på bio med linn och ellen nån mer gång i framtiden, tror inte att resten av biosalongen tycker att man ska sitta och skratta när det är som sorgligast haha. 

E: POTATISAR!!! Varför har han potatisar?!
C: Det är KARAMELLER!
E: Jaha, oj!

Haha.

Boom

Hejsan! Hann inte skriva igår så jag skriver nu ist... Igår firade vi ju Madde, det var skoj. Vi blev kvar där och åt middag, petterssons var där också. Hamburgare och korv. Idag ska jag ju på HP med linnsan och LN ;p Hoppas att den är bra, har nog ganska höga förväntningar faktiskt. Så hoppas den håller. Den börjar halv sju, så vi ska åka dit typ halv fem för att hinna äta innan och lite sånt. Alltså jag tycker att det är dåligt med matställen i Jakobsbergs centrum faktiskt. Det enda som finns är Burger King och Tasty´s men jag tycker att Tasty´s är så dyrt så oftast så äter man ju på bk men hur kul är det efter tionde gången liksom? Sen är det bara deras pommes frites som är goda.... Men nu ska jag sluta klaga och lägga in bild ist, hähä.


Höhö, inte alls redigerad...

Mys

Halloj! Igår efter middagen åkte vi till Lennströms och badade, det var ganska skönt. Fast det blev kallt efter ett tag så då fikade vi och sen tittade vi på bilder från när alla barnen var små och från mallorcaresan förra året. Åh, om ni ska till Mallorca så åk till Alcudia. Mysigaste stället någonsin! Typ flera mil strand och alldeles vit.... Vill tillbaka... Igår kom ju linnsan hem från Grekland också. Så hon är väl ganska brun, hähä fast hon sa att jag kunde vara brunare. Jo tjena, vi har ju haft jättebra väder här i Sverige (not).... Idag är planerna: Vakna, duscha och sen åka till Lennströms igen för att fira madde ;p 







Några bilder från Mallis 08.
1. Bild från första dagen när jag och malin gick ner till stranden.
2. Påväg upp till Gamla Stan, tredje dagen tror jag.
3. Resturangen vi åt på sista kvällen tror jag :)

rubrik?

Hellojsan! Har nyss vart ute med mamma och bamse. Sitter och lyssnar på Regina Spektor, tycker att hon bli bättre och bättre för varje dag som går :) Har vart ute och åkt moppe också, jättekul ju! Varför har ingen berättat det för mig? Tyvärr så ska den tillbaka ikväll :( Dom byter olja i pappas mc så det är därför vi har den. Nu är det bara två dar kvar till HP och Halvblodsprinsen yääj! Den verkar vara väldigt bra gjord så det är ju bra.  Fast jag har ingen aning om när den går eller vad den kostar... Oops! Men ska kolla om pappas biljett funkar på SF så om jag har tur gör den det och då blir jag glad ;p Hade tänkt redigera lite bilder på lillebror men orkar inte starta andra datorn.... Har typ inga bilder på den här :( Mammas dator men det är den som är på hela tiden och jag är lite lat. Nu regnar det och solen skiner som bara den.... Har himlen svårt att bestämma sig eller? Hähä... Hejdå!

Bizzy

Hejhej! Igår gjorde jag mycket... Eller inte -.- Men fick mamma att fixa mina shorts och åkte motorcykel med pappa på kvällen. Åkte ut typ sju och kom hem halv elva, såå jag hade ju lite ont i rumpan efteråt om man säger så... Idag har jag typ inte heller gjort nåt... Jag vet kul sommarlov huh, nääj nu måste jag gå och göra nåt. Ciao

HP



Är väldigt sugen på cola just nu...

Har inte gjort så mycket idag, eller ellen kom hit så vi bakade ziggekaka och sen titta vi på HP och Fenixorden. Nu har vi sett alla, hehe. Måste ju vara förberedd tills den femtonde. Yeez, vi ska se premiären :D
Annars så sitter jag och poppar Spotify, bästa!

Jesper


NYDESIGN!

Hallojsan! Ett tag sen jag skrev nu men har inte haft lust.. Har fixat ny design nu också :) Ganska nöjd faktiskt! Har jag lekt med några bilder i photoshop som jag tänkte visa er. Men dom är på andra datorn så ska starta den när jag har skrivit klart det här. Btw så har vi en byggjobbare här som fixar med andra badrummet, det låter som att nån plågar en katt eller något... :S

pineapple











Jag gillar första mest och sen resten i ordning. Alltså andra gillar jag näst mest, tredje tredje mest o.s.v.
Vilken gillar du mest?

Fredag

Hejsan! Idag har jag inte gjort så mycket... Eller jag sprang imorse vid typ tio. Tog med mig bamse och fick mer eller mindre släpa honom i slutet ;) Gammal gubbe där minsann. Sen tittade jag och bror på Batman Begins medans det regnade. Sen har jag inte gjort så mycket faktiskt. Ätit lunch och lite så. Nu är mammas kompis här och ska äta här med sina barn. Så det är väl bra... Vet inte riktigt vad jag ska göra, får väl kolla runt lite på nätet eller nåt. Ciao

Bada

Hejsan! Idag när mammsen kom hem så åkte vi till bonäs. Ska dit imorgon också ^^ Sitter just nu och lyssnar på Michael Jackson. Skrev ett inlägg om honom förut men tog bort det sen. Tyckte inte riktigt att det passade in i bloggen. Sen så är jag lite trött på min design... Vill ha en lite mera somrig, men orkar inte riktigt ta tag i det... Har också bestämt mig för att jag ska sy en kjol och sy om mina jeansshorts. Måste bara hitta tyg till kjolen... Jaja, kommer säkert hinna det också. Är ju sommarlov ett litet tag till iaf ;)

to m

Hejsan! Ska snart dra till malin. Bussen går om en kvart ungefär så jag ska väl börja dra mig ditåt snart... Är ju lika vamrt idag men man ska inte klaga :) Är ju ganska skönt om man har tillgång till vatten, fast det har ju inte vi just nu.... Hoppas att båten är fixad tills helgen. Jag tror att pappa sa att det inte var något fel på den så vi får väl hoppas på det bästa ;p Men nu måste jag gå, hejdå!

Spotify

Hej! Idag har jag inte gjort så mycket. Eller jag har åkt och fixat pass. Det är ju så varmt, men man ska inte klaga. Ska till malin imorgon och bada i hennes pool, ska bli skönt :p Mamma har fixat Spotify till oss så det är najs. Mycket lättare än youtube ju, iaf när man ska lyssna på musik. Har gjort en spellista som jag lyssnar på nu. Är btw lite avundsjuk på linnsan som har det bra i grekland -.- Men snart är det min tur haha :p Kan väl bjuda på en bild eller nåt.


Bild från 07 påväg till spanien, planet var försenat tolv timmar. Skulle ha gått sju på morgonen men gick sju på kvällen...

Båtläck+konfis

Hejsan! Har ju varit lite off på bloggen, för att det har varit fint väder ute :) Idag har jag iaf varit på konfirmation. Pappas guddotter konfirmerade sig, efter det åkte vi hem och skulle åka ut med båten men när vi skulle åka ut så körde vi på en boj så båten börja läcka så det gick ju inte heller. Men jaja, sånt händer ;p

dos bilder




Blir visst inte så

Haha det blir inte alls så att det inte blir nån uppdatering fram tills lördag :p Bra va? Kommer nog fota massa under midsommar så det lär ju komma upp här.

lite off



N u   b l i r   d e t   n o g   i n t e   s å   b r a   u p p d a t e r i n g   f r a m   t i l l   l ö r d a g .   H a   d e t   b r a !

-.-

Blääh också, skulle ju lägga upp bilder nu men såklart ska det strula :( Hoppas det funkar lite senare...

SOOOL!!

Hejsan! idag har jag inte gjort så mycket, eller först skulle jag pka till outletet med e men sen så orkar vi inte det så vi gick runt lite hä'r i området. Sen spela vi kort och titta på tv. Typ tjugo myggbett också -.- Men jaja är det sommar så är det, funderar på att åka och bada imorgon. Det är ju första poloträningen för min del också. Vet inte ens om tränarna vet om att jag vill börja på polo eller inte...


Eminem Hailie's song

Just nu spelas denna låten i min mobil och jag ääälskar den!!! Oj, vad bra den är! Tack emma :D

Slapp

Hejsan! En riktig slappdag idag, har inte gjort nånting. Sen har ju inte vädret hjälpt spc mycket... -.- Har spelat Wii Fit med Linus och gått ut med bamse i regnet. 

Tittar typ på det där programmet där Paris Hilton ska hitta sin nya bästis(?). Tycker att det är lite knäppt faktiskt. Hur lär man känna nån bara för att dom gör knäppa grejer? Tror inte riktigt på sånna där program. Hur länge håller det liksom? Jaja ska inte trötta ut er mer nu... :p

Har ingen aning om vad jag ska göra nästa vecka och jag vill verkligen inte bara gå hemma och dega. Får hoppas att det blir bra väder så att man kan åka iväg och bada eller nåt. Men om nån känner för nåt så säg till ;p

Gustavsberg med bästa sim

HejsaN!  Är lite trött just nu men har haft en jätterolig helg hitills. Igår var vi på Gustavsbergsbadet, lite litet men väldigt roligt :) Sen åkte vi till stugan och åt middag och tittade på film. Sen pratade vi lite och somnade vid ett (?) tror jag. Lyckades också roffa åt mig några låtar från emmsan :p Idag så badade vi i havet... Iskallt! Dom sa att det var femton grader i vattnet men det var MYCKET kallare än på Ängsjö och d´är var det fjorton... Ska ta och ladda in bilder imorgon eller nåt... Ska ta och titta på Sommarkrysset med mammsen nu, ni får några snodda bilder från emma ;)






(var iskallt men det kanske man fattar på sista bilde...)

SOOOOMMARLOOOOV!!!

Idag fick jag sommarlov (äntligen!) typ efter alla andra skolor... "/ Men det gör inte så mycket för det har ju ändå inte varit nåt bra väder :) Sitter och äter lunch nu och ska snart packa det sista inför Gustavsberg. Åker med simgruppen och kommer hem imorgon så kommer inte att blogga mer idag. Vi ska på ett äventyrsbad och sen så ska vi till ett landställe :) Ha det bra så hörs vi imorgon

KILLTEMA

Hejsan alla glada! Fick sluta ett idag eftersom vi hade temat :) Gjorde typ en plansch och redovisa sen fick man sluta. Ikväll är det sista träningen :( Var ju avslutning igår men idag är det abrolut sista *snyft*. Kommer sakna er sjukt mycket. Killtema är det också haha, så kameran hänger med. Efter träning blire hem och packa tills på fredag då jag drar till Gustavsberg med simgruppen för avslutning :) Och imorgon blir det grönan med linn. Så fullt upp, men sen så är det ju sommarlov, nice. Fast jag tycker inte riktigt att det känns som att det är skolavslutning i övermorgon. Kanske är det för att vi inte har övat på nån låt till det som vi gjorde i mellan och lågstadiet. Det hör liksom till på något sätt... Men jaja, har egentligen aldrig gillat att stå där för alla klasser och föräldrar och sjunga typ O´boy som vi gjorde ett år... Nej nu måsta jag fixa vatten och lite så hejdå! :)

tävling del 2


Tumbling :)


Vi järfällagymnaster körde egen handståendetävling haha :p


Gruppbild :)


Medaljögon, förutom Johanna som ser lite borta ut... :p


Jag skrek "Nu ramlar vi!" och så gjorde vi det :)

Resultatet blev:
Fristående 8,20 andra plats :D
Tumbling 8,45 andra plats :D
Hopp 8,70 fjärde plats :D

(tog btw ett tag innan jag hittade resultaten eftersom dom hade döpt klasserna efter typ idun och embla och grejer... Trodde först att det var deras gruppers resultat... "/ )

täving del 1








Haha i omklädningsrummet innan ;p




Balans.

Nu vill inte blogg.se att jag laddar upp fler bilder verkar det som... :( Men kommer en del två efter :)

YEES!!!

VI VANN TVÅ SILVER!!! :D:D:D Halelujah vad vi är bra! :p Hehe:D

(bilder kommer senare)

tävling!

Tävling på G! Ja, eller vi ska åka klockan två men ändå :) Vikingacupen denna gång på Lidingö. Heja oss! :D


Vanilla Toffee Crunch


Saknar min Ben&Jerrys lite...

Sista skoldagen idag :D Eller ja, nästan iaf. Har ju tema imorgon och ända tills på onsdag och på torsdag så ska vi bara städa ur skåpen och sen slutar vi. Ska ju bara slänga allt typ, så det går nog ganska fort :) Nu ska jag och mamma beställa korten till rummet :D Snart alldeles klart :D:D Ni får se sen.

Unshaped


Hamna visst snett...

Walking away

Hejsan! Sjukt varmt idag. Skönt, fast tyvärr var man ju instängd i en tråkig skola från tjugo över nio till tjugo i fyra. Fast vi fick sluta lite tidigare från SO:n så vi hann med en tidigare buss :) Schysst. Fick reda på att temaveckan börjar på fredag och att vi ska till Skansen då. Så jag antar att vi kommer se när alla som tar studenten åker runt på flaken :p Ska tydligen bli tio-femton grader och sol, så det passar väl bra :) Har kollat om När jag hör din röst har kommit ut på pocket än, men såklart inte :( Jaja, får hoppas att den hinner komma ut innan vi åker till Kreta. Kollade trailern för filmen också, verkar bra. Fast kanske inte sådär 'wow vad bra dom har gjort den!'... Kollade på Harry Potter också, den såg lite bättre gjord ut. Men det spelar ingen roll för det är så bra handling :p 

Annars så sitter jag här för att linn ska smessa snart.


flowerflowerflower




Water



Eldholmen imorgon med tjejorna, mys :)

Sommar, sommar och sol

Ska snart cykla till träningen, lagom till regnet, vi ska springa ute också, suck -.- Iof är det rätt skönt att springa och vi springer inte så långt, men det är inte kul att springa när det regnar, då är det bättre med stekande sol, fast det är inte heller så skönt. Somnade i solen idag igen, skolan är för jobbig. Ändå så sluta jag halv ett idag och var hemma till fem över ett. Så det var ju inte länge jag gick idag. Vill ha sommarlooooooooooov!!! Oj vad skönt. Bara två och en halv vecka kvar, två är temavecka *yeey*. Förresten så fick jag museum på temat. Så jag kommer bli en sån där som är expert på historia och går runt alldeles dammig med runda glasögon på nästippen, haha :p

Grass

Hejsan alla! Har stått matprao idag och igår. Sådär kul... Solen har varit framme dom senaste dagarna :D Då blir jag glad. Är också bestämt att vi åker till grönan dan innan skolavslutningen. Kul :) Ska höra med linn om jag kan få låna hennes adidas om hon inte ska ha den, har inte varit så mycket foto på sistonde, men jaja. Ska fota med linn på lördag. Ska höra om nån vill följa med och vara "assistent" haha. Annars så önskar jag mig ett macro, ååh, vilka bra bilder man kan ta...


Long time...

Ja, nu är det så att jag inte har bloggat på typ jättelänge menmen, nu kommer det ett inlägg iaf så nu blir ni väl glada? :p Kommer inte ihåg när jag senast bloggade men jag börjar från i torsdags då. Jag slängde ut mitt skrivbord och sen så målade jag och mamma två väggar vita i mitt rum. Eller vitare eftersom dom redan var vita.

I fredags åkte vi till centrum, jag köpte ett par skor som jag tänkte ha på skolavslutningen och sen köpte vi present till tessie och färg och tapet till mitt rum. På kvällen var det tessies fest. Hon fyllde arton i onsdags så det var fest nu dårå. Vi åt middag där och sen åkte mamma hem. Jag, malin och jesper var fotografer. Eller jag och malin fotade och jesper gick runt lite, haha. Vid ett ungefär så skulle dörrvakterna+mammor grilla korv åt alla ungdomarna, hehe. Kom hem vid halv två ungefär.

Igår målade mamma min vägg svart och tapetserade, sj'lv hängde jag i parken med ellen och valde kort jag ska ha på väggen. På kvällen låna jag lillebrors rullskor och rullade till ellen och hoppa studsmatta. Sen gick vi hem till mig och tittade på väggen och drack cola :)

Idag har jag bara latat mig och börjat med engelskagrejen som vi fick för två veckor sen. Den ska vara klar tills imorgon men eftersom jag ska stå i köket så har jag lite mer tid på mig :) Tills på torsdag för att vara exakt. Ska träna lite senare, simning och gympa och mellan dom så ska jag och mamma åka och titta på tessies uppvisning med malin och madde :) 

Har lite ångest över att det är skola imorgon. Har verkligen ingen lust, men har man någonsin lust med skola?


Bild jag ska framkalla och sätta upp på min svarta vägg :p

I'm in love with a fairytale

Hejhej! Idag hade jag typ två lektioner, spanska och klassinfo, och sen gick vi till Hummelmora för att leka lekar, eller nåt sånt. Skulle tydligen vara friluftsdagen, man fick göra två saker i typ tre minuter eller nåt sånt och sen stå och titta på. Regna gjorde det också. Men vi fick sluta tidigare och slapp lektioner iaf :) Vi gick runt och sjöng på Norges låt hela dagen, haha. 

När vi stod på stationen och väntade på bussen hem så tar jag och ellen fram våra vattenflaskor. Ellen sprutar ner typ hela stationen, och jag försöker spruta med min vattenflaska, men det funka inte. Det kom bara några droppar som åkte mot ellens håll och linn säger 'hon spruta på dig!' till ellen. Så hon tar sin flaska och sprutar ner hela mig typ. Sen kommer bussen och jag går droppande på den. Kan ju säga att det tog lite tid innan nån satte sig bredvid mig haha :p

När jag kom hem gjorde jag en macka. Åt nyss tårta från igår. Gott var det  :)

Happy Birthday!

Hejhej! Kalastime idag. Lille(store)bror blir ju 11 idag. Har inte gjort så mycket annat idag. Vid tre kom alla som vanliga firare och vid tolv (innan alltså) kom alla hans kompisar (typ) och åkte till Veddesta för att leka med laser (laserdoome).  Han fick heelys, skor med hjul, så gissa vad jag har gjort hela dagen typ, haha :p

Tittade på melodifestivalen igår och kom i säng vid halv tolv, så är lite smått trött nu eftersom vi gick upp vid sju eller nåt... Norge vann ju. Han var väl ganska bra, men vet inte riktigt. Tycker att han sjöng lite falskt ibland faktiskt. Men det kanske bara är mina öron som leker med mig... Jaja, kul för dom iaf :) Vår egna Malena var också bra, på dom höga partierna, på dom låga lät det lite tunt tycker jag, men det är väl också mina öron... Vad mycket ... det blir nu... Haha där kom det igen... Nej nu måste jag skärpa mig!

Pappa sitter och tittar på the best of Wipeout eller nåt sånt. Kanske ska dra mig mot soffan, men det är nog slut nu. Eller dom sa att det slutade nyss så... 

Är lite glad för att jag lyckades koppla ihop min lilla lilla ipod med mitt högtalarsystem, så har lyssnat på bra musik hela kvällen :) 


Sista

Hejsan! Sorry dålig uppdatering men det är lite körigt just nu och har inte riktigt tid eller lust, kommer nog mest bli bilder ett litet tag. Annars så sitter jag och lyssnar på A man from argentina på min spellista på youtube. 

Simmade min sista tävling idag förresten. Kändes ganska bra men det visades tyvärr inte på tiderna... Ska iaf sluta till sommaren och typ börja på polo med emma ^^ Ska förmodligen bli tränare för småttingar också. Verkar lite kul :) 

Imorgon fyller bror elva, grattis i förskott. Börjar bli stor nu, tror fortfarande att han är åtta typ. Menmen har ju tillochmed börjat använda wax lite smått, haha.

IMG_4448.JPG

Hopp(san)!



Hej, har inte haft mycket tid för bloggen. Varje ledig tid har spenderats med vänner och träning. Är förresten helt fast i nya boken. Ska jag också bli en sån där som går runt och tjatar om Twilight hela tiden eller?

Bokia

Kom nyss hem efter att ha varit på Ikea med mamma, eller vi var på Bokia och sen en liten stund på Ikea. Det var sjuttio procents rabatt. Fick med mig två böcker hem. Som jag vill vara och Om jag kunde drömma. Alla säger ju att den är så bra, om jag kunde drömma alltså. Visste inte ens att mamma hade köpt den innan vi kom hem. Blev lite glad, så nu kan jag ju läsa den innan jag ser filmen :p






el parko










Lite bilder från när jag och e var i parken, stör mig på fläcken som finns när jag fotar i auto eller något annat. 
Försvinner bara när jag fotar i manuellt...

Bumblebee






Heaven




msn snack

Haha, så här såg det ut när jag och ellen pratade på msn nyss :p

carro säger:

shall we go to el parko later?
carro säger:

såklart jag svara!

Ellen säger:

men det stog att du inte var vid datorn

carro säger:

or orkish du intish?

Ellen säger:

si, ska bara dusha, kvart i?

carro säger:

jag vet men det är bara för att jag inte orkar med alla små jobbiga people
carro säger:

si gon muchi custa
carro säger:
bra språk dör

Haha i slutet, bra språk dör. Det ska ju vara 'där' såklart! :p


Eldholmen

Hej! Idag åkte jag och ellen med pappa tilla eldholmen för han skulle städa där. Vi satt i båten och hade det bra och gick runt lite. Mysigt. Är jättetrött nu, vet inte riktigt varför men det var väl för att mamma väckte mig vid kvart i nio. Var ju inte så fint väder idag, mulet men solen tittade fram lite ändå. Hade med mig kameran så fick några bilder :)

Aborrberget

Hej! Idag cyklade jag och ellen till abborrberget och hade det mysigt med macka, saft och bullar och muffins:) Det var roligt, men det var två gubbar där som satt och drack öl så det var inte så trevligt så vi stannade inte där så länge. Så efter vi varit på berget så gick vid till Kallhällsbadet och kände på vattnet. 

Imorgon ska vi åka till eldholmen med pappa för han ska rensa där. Antar att vi bara kommer att sitta i båten typ, vi kanske ska bada. Ska iaf ta med badkläder haha. Kommer att frysa lhjäl i så fall :p

Valborg och första maj

Hej! Igår var det ju då valborg, var i stäket med vänner. Mysigt, var kvar till halv elva ungefär sen skjutsa vi hem hanne, issa och erika. Efter det satt jag och malin på hennes rum och pratade med roligt folk i tele. Kom hem vid halv ett ungefär, marsch pannkaka i säng.

Idag var  vi på ängsjö och spelade brännboll med pappa och mammas kompisar. En tradition vi har, lite kul faktiskt. Solen tog som bara den så nu har jag vit rygg och bruna axlar...  Det var eldningsförbud så vi åkte hem till Lennströms sen för att grilla korv, var varmt. Nästan så att man önska att dom hade öppnat poolen. Stannade kvar när familjen skulle åka hem. Jag och malin satt i deras stuga och pratade med marco haha. Sen åt vi och gick ut och gjorde ingenting. 

Sen kom mamma, åkte hem och duschade och sitter nu här med varma mackor och kollar runt lite. 


Kanske inte riktigt majbrasa, menmen

The color in the dark





Funderar på att trycka upp dom här bilderna stort och ha i mitt rum när det är fixat om nån bara kan köpa det där förbaskade skrivbordet! Om ni är intresserade så kolla här

Bra slappt

Hej! Sorry för dålig uppdatering men när det är sol ute så blir det lite mindre blogg. Idag har jag iaf tränat och tvättat båten hitills. Ska snart på träning igen. Har varit ute nästan hela dagen, skönt att vara ledig men imorgon är skola igen -.- Har verkligen inte lust med det. Går lång dag också tjugo i fyra... Men nu ska jag sluta klaga här och bjuda på en bild istället.


Bild från i somras från finaste Alcudia :)

Vacanza

Hej! Har varit lite mycket med nya bloggen just nu. Idag har jag fixat designen. Gå gärna in och kolla,http://vacanza.blogg.se. Efter skolan åkte jag och handlade med mamma på Ica. Lillebror följde med och satt i kundvagnen. Så under all mat sitter en liten 5åring. Haha såg lite kul ut. Sen gick jag och bror till elefantparken och sen till "vanliga" parken. 

Har ju varit riktigt varmt idag. Skönt tycker jag. Kanske får ta och plocka fram mammas gamla solglasögon snart, Runda ray-bans.


Tänder

Hej! Sitter och borstar tänderna och ska snart till skolan. Mindre kul men vad gör man? Jaja det är inte så läångt kvar till sommarlovet. Jag tror att det ska bli varmare nu i helgen, eller jag hoppas att det ska det.

Igår efter träningen så åkte jag och pappa till nån kille i viksjö som sålde mc-kläder. Så nu har vi nya :D Men nu måste jag fortsätta här. Ha en bra dag!

2+1



Hej! Reflektionsdag idag. Fast vi var tvungna att komma på morgonen och titta på film. Zozo hette den, den var väl sådär. Men nu fattar man ju mer hur det är att komma till Sverige helt ensam och inte kunna språket eller nånting. Sen åkte jag och the girls till McDonald´s. Tjockisjag tog en Big Mac meny, haha. Det var gott. Sen gick vi till Waynes Coffe för att plugga, jag och ellen delade på en Cappucino (stavning?), det var inte så gott. Vi hade i typ fem påsar råsocker, blev inte så mycket godare för det.... Sen gick vi till Skopunkten. Köpte ett par Converse kopior. Väldigt små i storlekarna, jag som är en 37a fick ta en storlek större... Åh, kan tänka mig dom smutsiga till en klänning en varm sommardag. 

Förresten så har Språkresor broschyren kommit. Vill åka till Malta i tre veckor, tänk vad kul man kan ha. Jag har märkt att jag är väldigt bra på att föreställa mig saker... Sen är det ju en annan sak om det verkligen inträffar :)

JG hall

Hejsan! Nyss hemkommen ifrån JG-hallen, har ju stått i fiket där. Linn följde med och höll mig sällskap. Vi hoppade lite i sockerbitarna och så. Annie var där med sin kompis också. Träffade Louise, hon skulle träna småttingar. Annars har det inte hänt så mycket idag, vi hade vikarie på matten och ingen svenska. Skönt, annars är ju måndagar så långa men det kändes inte riktigt så idag tycker jag. Men nu ska jag ta datorn till soffan, kolla bloggar och snegla på Vänner. Ha det :)


Botkyrka



Hejhej! Idag gick jag upp fem i sex för att åka till Botkyrkahallen och heja på resten av gympagruppen. Vi var fem stycken som inte var med men var där och hejade. Tyvärr vann vi inte, menmen sånt händer. Nästa gång vinner vi :) Det enda jag var med på var handståendetävlingen. Kom typ fyra i min "grupp". Fast jag kunde säkert stå längre, nästa gång då ni. Haha. Har också åkt motorcykel första gången för iår idag. Det var kul. Sitter och fixar med linns bloggdesign, har gjort klart headern nu. Så det är bra:p Nu ska jag fortsätta med det. Ha det så bra

2.5

Hej! Har nyss varit ute och sprungit med pappa på Ängsjö. Rätt skönt faktiskt. Tog 2.5 spåret eftersom det är första gången för iår. Var inte så jättejobbigt faktiskt. Det har inte hänt så mycket annat idag, har städat lite och ska packa tills imorgon.Matsäck och sådär. 

Igår var jag med Zigge, vi åkte runt lite. Visste inte riktigt vad vi skulle göra och ingen kunde. Så vi åkte till Ica för att hälsa på Malin eller Emelie men ingen avv dom jobbade. Köpte chips och åkte till Tallbohov och gungade på en kul gunga. Det var kul :)


Bild jag tog med mammas kamera förra sommaren/hösten innan jag köpt min egna, funderar på att förstora upp den och ha den på väggen i mitt rum :p

Mobilblogg

Hejhej testar bara att mobilblogga,undrar om det funkar:)

Sunshine



Hejhej! Nyss hemkommen från centrum och ska sätta mig och plugga matte, suck -.- Har ingen som helst lust men den är till imorgon och jag har inte gjort den än... Jaja, idag har jag iaf varit med linn i centrum. Köpte ett par jeansleggins. Så nu har jag två, det är lite synd att alla har dom ljusa nu bara... Köpte ett par jeansfärgade. Rätt storlek också, grattis till mig! Haha, linn hittade en jättefin bikini bland annat :) Sen bär det av till parken, mysigt mysigt :p Men nu blir det matteläxa...

Hej


Bild från sommaren 07 påväg till Palmas flygplats

Hejhej! Igår började ju skolan, inte sådär jättekul kanske men det var en ganska kort dag så det gick bra. Hann inte blogga igår för första var det simmöte och sen var det direkt till träningen. Gjorde inte så mycket annat. Får inte göra så mycket på träningarna just nu men eftersom halva laget ska tävla på söndag så måste dom träna. Lite synd är det att jag och Zigge aldrig är på friståendeträningarna samtidigt, när jag är där är inte hon där och när hon är där är inte jag där. Vi måste ju öva på hoppet haha.

Hemma

Hejsan alla glada! Nyss hemkommen från träning. Simmade trettio hundringar! Ojojoj, det var lite jobbigt kan jag säga. Men det känns bra nu efter. Today är det hemmagjord hamburgare på menyn. Gott. Grillad också. Nu känns det att det börjar bli sommar. 

Känner verkligen inte för att gå i skolan imorgon. Nu när det är varmt så vill man ju bara vara ute. Men jag tror inte att lärarna skulle gå med på att flytta ut alla lektioner för att det är soligt... Jaja, bara åtta veckor till sommarlovet :p


En dagens

Hejhej! Skönt väder idag, ska gå ut snart. Men tänkte först bjuda på en liten dagens outfit :p Det händer inte ofta här kan jag säga.  Men nu så. 


Åh titta vad brun jag ser ut att vara... längtar!


Här ser man lite bättre...

Idag har jag alltså på mig;
Linne från gina
Korta mjukisbyxor från hm
och pappas gamla Ray-Bans

Ballonger










Har tråkigt, vill nån till the park med mig?

I'm talking to you...



Hejhej! Jag har haft fullt upp dom här dagarna, först hos farmor ons-tors sen middag hela familjen på torsdag kväll. Hem, sova och gå upp och träna på fredagsmorgonen. Sen hem med linnea och felicia och sminka och fota. Fredag kväll påskmiddag hemma hos Lennströms, och idag vid två åka och heja på Jesper på Graninge, eller Järfälla vallen som det tydligen heter nu. Mamma hade förresten hittat solglasögonen jag ville ha i Kista men dom satt snett så vi ska lämna tillbaka dom. Istället får/lånar jag pappas gamla Ray-Ban modell Cats. Super. Mycket skönare och sitter rakt, plus för det. Annars så sitter jag och mumsar på mitt påskägg nu. Eller jag mumsara på godiset i påskägget, inte så gott med papper kanske :p Bilder från i fredags kommer senare. Tror inte att jag kommer att visa så många. Men några kanske :)

Shoppat!

Hejhej! Malin ville åka till centrum med mig så nu har jag kommit hem därifrån... Eller jag kom hem vid halv två ungefär, åt lunch och gick ut med Bamse. Köpte inte så mycket, två linnen och en glittereyeliner. Solglasögonen var slut :( Fanns bara ett par med spegelglas kvar och det var inte samma modell, så jag får flörta lite med mamma och fråga om hon kan kolla efter dom på fredag. Hoppas hoppas. Senare ska jag till farmor och bara ta det lugnt, tar såklart med kameran också. Tänkte faktiskt ladda in bilderna i datorn men min knäppa dator ville inte göra så som jag ville. Så det får vara, men det skulle vara bra om den var tömd tills på fredag, ska nämligen fota med två kompisar då kanske, tror att det blir av iaf.


Dos långa linnen från Gina, 99 kr/st
Glittereyeliner från Lindex, 49 kr

Pizzeria



Hallojsan! Är hemma nu, eller har varit det i en timme eller så. Vid halv fyra började friståendeträning och träna lite. Sen gick vi till pizzerian bredvid Ica och åt där. Vi tog upp hela ena långsidan haha. Jag och Annie delade på en vesuvio. Det var tur tror jag, skulle aldrig ha orkat en hel. Fast sen åt jag upp Majas pommes frites också haha. Det var gott, nästa gång tror jag att jag ska ta en kebabtallrik. Sen tog vi klubbor alla tog en varsin förutom jag och Johanna, hon tog fyra och jag två... Sen gick vi ut och hjulade och stod på händer på gräsmattan framför skolan. Haha roligt var det. Sen blev jag kär i Camillas solglasögon så jag härmapar henne, så jag vill åka till centrum imorgon men ingen vill/kan åka dit med mig och jag är inte en ensamvarg om man säger så...

Slappdag

Hejsan alla! Idag händer det inte så mycket förutom att träningen börjar tidigaare idag och att vi efter ska gå och äta pizza. Gott! Soligt är det ju också. Funderar på att gå ut och sätta mig i solen och läsa eller rita eller nåt. Undra hur varmt det är ungefär, vår termometer är ju lite knäpp... Igår vasade den att det var 34 grader. Tror jag inte riktigt på.

påsklov

Hej! Ledsen för dålig uppdatering men har inte haft nån lust, det har ju varit så fint väder! Men jag har fotat och bara tagit det allmänt lugnt. Som man ska göra när man har påsklov alltså :p Ska kanske ut med ellen snart, får se. 


Bild jag tog igår :)

Gått, gått och gått



Hejsan alla! Jag är typ död i fötterna nu... Imorse frågade Johanna om jag skulle göra nåt idag och då sa jag nej, hon tyckte att några gympisar kunde leka lite, haha. Men sen kunde ingen förutom jag så jag träffade Johanna på stationen och gick med ellen när hon hämtade ut sin DS I. Superhäftig, kamera och allt :p Sen tog jag och Johanna bussen hem till mig, hämtade pengar och gick till handlarn och köpte glass. Årets första Magnum :D Mums! Sen skulle vi gå till Johanna men vi kom bara till Kallhälls Båtklubb typ. Låter inte så långt men det är det... Så jag är lite trött nu, men det var roligt :) Sen kom pappa och hämta mig, tack!

Studiedag

Hej! Förlåt för den usla uppdateringen dom senaste dagarna. Vet inte riktigt när jag skrev senast men i tisdags var det iaf VÅGA-fest på Träffen. Vår klass vann modtävlingen så igår fick vi godis på SOn och matten. Idag har jag haft studiedag. Jag, linn, ellen och emi åkte till centrum och köpte glass. Sen skulle ellen på gitarr och vi åkte till viksjö, träffa linnea på ica och åkte sen till stationen igen. Där träffade vi ellen som skulle hem för att sedan åka till fotboll. Jag, linn och emi åkte till kallhäll och gjorde ingenting. Sen skulle vi hem och tog fel buss, eller rätt buss som gick åt fel håll så vi hamnade vid McDonalds i Stäket. Så vi bytte buss och åkte hem. Sen lärde jag lillebror att cykla. Vi lekte att han var Darth Vader och styrde ett rymdskepp. Det gick jättebra :) Nu sitter jag här ute i solen med mammas fleecetröja på verandan och lillebror leker med svärd eller nåt. En ganska bra dag alltså tycker jag. Nu ska jag kolla lite bloggar och gosa med Bamse.

våga



Hejhej! En vanlig dag i skolan idag. Varmt också, nu ska väl ändå våren komma? Hoppas på det iaf. Ikväll är det vågafest på träffen. Vi skulle tydligen göra tävlingar och sen så blir det disco. Får se om det blir kul, missar ju fristråendeträningen idag. Är ju lite synd men jag kan inte göra nåt åt det ju.... Man måste ha sin våga-tröja på sig för att få komma in. Så alla kommer att se likadana ut. Själv kommer jag att ha mina ljusa jeanstights från gina som förövrigt alla går runt i nu... Var säkert ensam om dom i tre-fyra veckor. Sen helt plötsligt såg man dom på varannan tjej när man var ute och gick liksom. Inte lika kul att ha dom längre men dom är så sköna! Funderar på att köpa ett par till fast i en annan färg :)

Min ring



Hejhej! Igår försvann min ring, eller jag glömde den i skåpet efter träningen. Min silverring från Barcelona, buhu liksom. Men idag åkte jag och mamma till simhallen för att kolla om nån hade lämnat in den eller om dom hittat den. Det hade dom! Så nu är den tillbaka på mitt finger. Är glad nu.

Ikea



Hejsan! Sitter och äter lunch nu. Imorse så åkte vi till Ikea, hela familjen och åt frukost där. Eller jag och pappa åt frukost och dom andra åt fika. Hittade en jätterolig iskubsgrej. Det var fiskar. Så nu när man vill ha is i sitt vatten, kanske, så får man isbitsfiskar haha. Vi hade en sån innan också men då var det stjärnor. Fiskarna var mycket roligare tycker jag. Igår var det ju earth hour också. Lite roligt att göra så för miljön. Det var lite tråkigt att dom inte släckte gatubelysningen men det tyckte nog inte dom som var ute och gick...Hos oss var det täbda ljus, försvunna diamanten och en skål med godis.

Discot


Ting ritad för ett tag sen... blev lite sugen på att rita nu efter att jag gått in på kandeedrawings.blogg.se

Hejsan! Igår var det ju då disco på engelska. Det var jättekul. Lite annorlunda mot hur det var i sexan och så. Så nu har jag och linn bestämt att vi måste försöka få discon på träffen också. Alla dansa typ så det blev ju ganska varmt i "danslokalen". Hade ganska ont i fötterna efteråt ändå hade jag haft mina sköna röda keds. Julias kompis Zita hade ballerina. Så jag antar att hon hade mer ont i fötterna. Men det var jätteroligt, synd att det inte var några andra från klassen förutom jag och linn. Linnea och Lovisa skulle tydligen inte dit.... Nu ska jag åka till Ica med mamma och handla godis till ikväll.

Disco

Hejsan alla! idag har vi varit och simmat med klassen. Sen åkte vi rushelkanan och hoppade från trean. Efter det var det hem och välja kläder oh sminka om sig till engelska discot ikväll. Ska äta snart och sen ska jag och linn till julia. Linnea och Lovisa och några till från klassen och 7g skulle typ också dit. Roligt. Ju fler man känner desto roligare blir det ju. Kan kanske fixa en dagens discooutfit om det önskas. Annars struntar jag i det.

MINA! bara miiiiina!!!












Pannkakor och våfflor



Hejsan! Idag har jag bara gått i skolan. Inte så roligt men jag fick veta att vi har studiedag nästa torsdag. Alltså så är det bara en och en halv vecka kvar till påsklovet! Så skönt. Sen har ju vintern kommit tillbaka. Riktigt skumt väder idag. Solen skiner samtidigt som det snöar. Aprilväder sa mormor men det är ju mars nu.... Imorgon är det våffeldagen. Fast vi ska äta pannkakor idag så jag kan nog vinka hejdå till dom där våfflorna som annars skulle ha hamnat i min mage. Men jag gillar pannkakor också så det gör inte så mycket. Nu undrar ni säkert varför jag börja prata om våfflor och pannkakor men det är bara för att jag ska ha nåt att skriva om på bloggen. Se nu blev det ju lite mer text... Men nu ska jag gå och äta dom där pannkakirna jag pratade om här uppe och sen iväg till friståendeträning :) Ciao!

Keds

Nu har jar ätit middag också. Köttbullar och makaroner. Gott! Jag tror faktiskt att det är en av mina favoritmaträtter. Med kethup, mums! Har beställt keds nu också. Vi hittade dom på have2have. Röda och det fanns bara min storlek kvar :) Då blev jag lite glad så nu borde dom komma om ett par dagar. 180 kronor + frakt. Ganska bra va? Dom var på rea :) Perfa.

Vad kan man göra?



Hejhej, nu är jag här igen. Har inget att göra, eller göra menar jag egentligen inte. Det finns inget roligt på datorn. Ingen är ju hemma så alla bloggar står still...

2+2



Nu har jag ätit lunch, ätit två talrikar med glass, chokladsås och strössel och tittat på två avsnitt av gossip girl första säsongen. Huvudet känns lite bättre. Det har snöat ännu mera... Gillas inte. Vid ett tillfälle kom så kom jag åt en knapp när jag tittade och helt plötsligt började dom prata på spanska?! Jag fatta ingenting och trodde att det var nåt fel men det var det inte som tur var.

Har fortfarande inte fått bort pricken i kameran. Igår åkte jag och mamma till expert och köpte tryckluft på burk eller nåt sånt. Man sprutade ut luft så gjorde luften rent för mamma hade hittat lite damm på spegeln i kameran. Men det var inte det heller så jag blir väl tvungen att skicka min lilla kamera på rengöring :( Vem vet hur lång tid det kan ta. Menmen bättre att ha en ren kamera än en smutsig. Har hittat ett par jättefina chinos från hm också. Men vet inte om jag skulle använda såna eller inte, någon som vet om chinos är sköna?

Hemma

Åååh vad sugen jag är på chokladpudding, mums!


Hejsan! Då är man hemma idag då... Har *piiiip*ont i huvudet, känns som att det ska sprängas eller nåt. Sen har jag lite ont i ryggen också, det liksom hugger till. Har ätit upp lillebrors kompis godispåse så nu känns det lite bättre. Hade tänkt uppdatera här lite oftare idag då. Har legat i sängen hela dagen. 

Skulle ha köpt Keds igår men mamma hade inga pengar så det blev inte så, får vänta tills på onsdag istället. Men nu har det ju kommit snö igen, bajs på det. Det kändes ju verkligen som att våren skulle komma nu, men nej. Så blev det inte. Alla sa iofs att det skulle snöa men jag ville inte tro på det. Det är ju ändå mars så vintern borde ju vara slut nu tycker man. Eller iaf jag...

...


Can you see the light in the dark?

Smutsig kamera

Hallojsan!

Seg dag idag känns det som... Är tävling sen, lite surt att dom inte har lagt upp startlistan... Ska ju bort sen så det skulle ju vara bra att veta ungefär när man blir klar och sen så vet jag inte vad jag ska simma, hoppsan. Annars så läser jag i taket lyser stjärnorna. Lite seg kanske som läser den nu men jag tyckte filmen var så bra. Fick den av mamma för några dagar sen. Snart slut buhu... Hoppas att ni gillade inlägget under. Skrev ju också då att jag har fått nåt flus i kameran så när man tar bilder mot blå himmel. Det blir en stor svart plupp, så nu är några bilder förstörda men det går nog att fia i photoshop. Men lite tråkigt att det inte funkar på en gång, vet inte vart det sitter heller. Har putsat på objektivet, och filtret. Nånn annanstans tror jag inte att det har kunnat komma in, men kanske får skicka den på rengöring eller nåt sånt. Har för mig att jag hade en sån gratis... Ska testa att ta av objektivet och se om det sitter där också...

Säfsen del 1













Jag har fått nåt flus i kameran så det är en svart plupp på typ alla landskapsbilder så det får vänta lite... Nu ska jag och Linn sätta oss och äta pizza och sen titta på Harry Potter :p

Vår? Nehej



VÅÅÅR!!! Äntligen känns det som. Även fast det började hagla där ett tag mitt på dan men det klarnade ju upp :p Var riktigt skönt ute när vi satt och väntade på bussen. Fast snart kommer den här bloggen att bombarderas med snöbilder från säfsen...

P.S Skulle egentligen ha kommit ut igår men det muppade sig visst... Kan iaf berätta att det kommer att komma en bildbomb från säfsen snart, ska bara byta dator:p

I'm back!

Hejsan allihopa! Nu är jag tillbaka. Det var väl lite halvsant det där med bloggpaus. Det är sant att jag inte visste vad jag skulle skriva men sen så kunde jag inte uppdatera för vi har varit i Säfsen och åkte skidor :p Det var skönt, även fast vi bara var borta i fyra dagar... Men bättre än inget. Behöver jag säga mer än att jag ägde hela backen? :p

Nöff nöff


En lite rolig bild på en gris från i våras när vi var på Bögsgård med klassen :) 
Tagen med lille kameran, Olympus mju


Hello! Har inte mycket att skriva nu... Har nån något tips? Brukar ju inte skriva på morgnar, det var ju svårt. Man kan ju inte skriva om vad man har gjort eller vad som har hänt. Eftersom det inte har hänt nåt, typ. Men det händer inte mycket annars heller. Så därför kommer det nog bli ganska tyst här på bloggen i några dagar... Man kan kanske kalla det bloggpaus men jag tycker inte riktigt att det är det. Men jaja, då vet ni iaf :) Ha det bra, så ses vi snart igen :p

Orkar inte rubriker just nu...



Hallojsan! Nu har jag laddat in lite nya låtar i min iPod :) Skönt. På bussen hem så träffade jag, linn och hanne tracy :) Var jättelängesen vi sågs så det var skojigt :p Har kommit fram till att jag inte orkar ladda in bilderna i datorn innan helgen iaf. Så det får vänta... :( Men kanske har några gamla bilder att visa.

Sockorna






Samma bild men redigerat den olika i kameran :p

Hejsan! Sitter här nu och har varit hemma en liten stund. Mamma kommer snart och så ska vi åka tillbaka till skolan för utvecklingssamtal, suck. Ogillar verkligen utvecklingssamtal. Läraren sitter och stirrar på en känns det som. Tycker jag iaf... Sen när vi kommer hem igen så måste jag typ ladda in bilderna från kameran till datorn, måste verkligen. Synd bara att mammas dator är knäpp så att man inte kan göra som vanligt. Träning ikväll också. Iof så är det bara friståendeträning, men ändå :)

Slappdag


Bild från Barcelona i höstas...

Gick hem från skolan idag, för att jag inte mådde bra... Hade ont i huvudet, magen och mådde illa. Gick hem och sov, så nu mår jag faktiskt lite bättre. Ska bara slappa idag, tror att det är därför jag inte mår så bra också. Jag tar det inte lugnt, det var längesen jag hade en riktigt slappardag. Men idag så. Ska se om jag orkar ladda in bilderna från kameran i datorn, skulle verkligen behövas och har många bilder jag vill lägga upp här.

Solna simhall

Hallojsan! Har varit lite dålig uppdatering denna helg, men det är för att jag har varit i en liten simhall i Solna och tävlat.
Idag och igår. Det gick sådär på 100 fritt så var jag typ en sekund över pers. Meeeeen....... idag på 200m fritt så persa jag med 5sek! Applåder! Haha, skoja. Men jag har faktiskt inte tränat så mycket simning på sistonde så det var bra tycker jag. Om jag skulle ha tryckt på lite i slutet så skulle jag kommit under 2.40, suck.... Men jag är glad ändå :) Men nu vet ni att jag lever iaf, sååå hejdå. Ska sätta mig ochh titta på Gossip Girl nu :p

Colores

.

Färger i vardagen..

Ljusslingan



Hejhej! Idag har det inte hänt så mycket. Byggde broar på no:n idag. Ganska roligt. Min grupp bygger en hängbro, alltså en sån där som finns i djungeln typ. Det ser ut som att det är spindelväv på den också efter limtrådarna, passar väl bra? :p Min grupp består av mig, linn och ellen. Bra kombination där haha. Vi började med den igår och satte då också på alla pinnar man går på. Men det blev inget fint så vi började om idag. Mycket snyggare haha.

tre.

Hejsan! idag har det inte hänt så mycket. Var flummiga på håltimmen idag. Haha roligt. Sen när jag kom hem så spelade jag Wii Fit med lillebror. Har numera rekordet på att rocka rockring :p Har märkt att jag jämnt skriver blogg.dr istället för blogg.se... Får öva! Hehe... Ska lägga in bilderna som inte ville hamna på bloggen igår :)







1, 2 eller 3. Vilken gillar du mest? :)

Grattis!!

(det ska egentligen ligga tre bilder här, men blogg.se muppar sig...)

Hej! Hemma från träningen nu. Har inte bloggat som jag brukar idag eftersom lillebror fyller fem år idag! Grattis! Alltså så blev jag väckt klockan 6 imorse, suck. Har varit lite trött hela dan idag. Sen efter skolan så tänkte jag, linn och ellen åka till centrum, men vi orkade inte så vi åkte hem med hanne istället. Tror att resten av bussen önskade att vi skulle gå av snart om man säger så, vi var ganska flummiga haha. Hemma så firade vi lillebror med glass och maränger och sen så åkte jag till träningen. Såå jag har inte riktigt haft tid och vill inte sitta vid datorn när alla andra firar :p Han fick förresten Wii Fit. Jätteroligt!

candles




Samma ljus, tycker att den första är mer effektfull. Vad tycker du?

Uppdatering

Hej! Förlåt så mycket för jättedålig uppdatering, men jag har faktiskt en ursäkt. Igår var jag med malin på göta lejon och såg på high school musical. Den var väldigt bra faktiskt. Allt var på svenska, men dom hade ändrat lite i låtordningen och lagt in några egna. Sen i slutet så sjöng dom lite från alla låtar på engelska. Vi köpte wildcats tröjor också, haha :p Vi tog i storlek L, men den var som en XS/S. Det stod en liten flicka bredvid oss i kön på typ 6 år och hennes mamma köpte en medium till henne. Så det var väldigt små storlekar. 

Idag så firade vi lillebror som fyllde fem år. Han fick säkert massor av presenter men jag har ingen koll på det där. Jag vet att han fick en riddarbok av mormor iaf. Så nu är det fullt med ballonger i hela huset. 

Imorgon är det skola också, inte bra tycker jag. Det har varit så skönt med lov hela veckan. Jag har faktiskt gjort någonting varje dag. Förutom i måndags, då tränade jag bara... Jag trodde att det skulle bli som förra året, att jag bara skulle sitta hemma och uggla hela lovet. Skönt att det inte blev så.

Det här ett sånt där sällsynt inlägg utan bilder, men jag orkar inte sitta och vänta på att den ska ladda upp... Sen så orkar jag inte heller sitta och leta efter nån bild att ladda upp, så då blir det såhär. Hoppas att det inte gör nåt :p

Tiotusen röda rosor...

Fast egentligen var det bara tre...

Look!



Heej! Sorry för dålig uppadatering. Har inte haft tid. Åkte skidor i väsjöbacken igår. Jätteroligt var det. Åkte från tio till sex så jag var helt död när vi kom hem.... Men det är bra träning inför säfsen och nu kan jag faktiskt min skidor någorlunda bra, hehe :p Idag har jag slappat och sen åkte jag och linn till outlet. Köpte inte så mkt, bara presenter till lillebror som fyller fem snart. Fast det var åt mamma så jag ska få pengar sen :) Linn köpte ett par jättefina skor. Kolla hennes blogg, kanske lägger ut bild där. Sen åkte vi hem och prata lite. Vårkänslor idag. Var ju riktigt varmt ute, kanske kan bli vår nu... Hoppas!

Stora tjockisdagen



Hejhej. Igår hade jag, m och e snöbollskrig. Det var några tjejer i parken och så blev det så att det blev vi mot dom, haha. Sen tröttnade vi på att ha snöbollskrig så dom gick hem och vi byggde en snögubbe. En riktigt snygg en haha xp 

M sov över och idag så var vi på Sportlovspalatset. Var väl sådär kul. Åkte sån där rodeotjur. Sen var det nån grej som man skulle springa i. Lite svårt att förklara. Vi åt iaf pommes frites till lunch i simhallen. Hoppade hoppborg gjorde vi också. Sen gick vi till centrum utan jackor, inte så kallt faktiskt, och gick in på Konsum och köpte munkar haha. Det var gott. Sen gick vi till busshållplatsen. Gick till fel sida för att kunna sitta och vänta på bussen istället för att stå. Åkte tillbaka till stationen och gick och klippte oss. Det behövdes :p Så nu är mitt hår lite kortare lite finare och med en ganska kort snelugg. Lite för kort faktiskt, så den åker i ögonen hela tiden men det växer ut. Det är ju bara hår. Har ätit semla idag också. Istället för igår. Det har varit en riktig tjockisdag idag haha. Men man måste få ha sånna dagar också :)

Snöbollskrig



Hello! Idag har e varit här. Vi har bakat bullar, provat hattar och peruker och haft snöbollskrig :p Haft kul. Ska ut igen sen för fortsatt krig haha. Vi bakade semmelbullar, det är ju fettisdagen idag. Men det har inte blivit några semlor än. Vi bakade vanliga bullar också. Tror att vi ska ha dom på lillebrors kalas i helgen. Men nu ska pappa ha datorn igen. Såå, hejdå :)

Slappdag


Synd att småbröder har lekt krig bakom...

Hallojsan! Slappisdag idag med tror jag. Vill åka och klippa mig, men har ingen lust. Det där lät lite knäppt...
Kanske ska gå ut och fota lite. Men jag har redan så många snöbilder... Jaja jag får, kanske kommer på något. Slappiskläder idag, som ni ser haha. Har lite ångest över att jag inte har gjort något på sportlovet än typ. Men imorgon ska jag iaf till sporthallen och på torsdag så ska jag åka skidor. Roligt roligt. Har börjat rita mycket nu. Men jag blir inte nöjd så jag suddar ut allt typ hela tiden... Men om man vill bli bättre så får man öva. Har inget roligt att rita av bara. Har nån nåt tips? På person eller blomma eller träd eller, ja vad som helst :p

Istappen


Sportlov


Mammas braiga provdocka :p

Hej! Första dagen på sportlovet idag. Skönt, har inte gjort någonting idag. Ska bara träna sen. Jättemycket snö är det nu också. Mysigt tycker jag, fast det kan bli vår nu. Kommer inte på något intressant att skriva just nu... Men det kanske kommer senare, det är inte kul att ha en blogg när man inte vet vad man ska skriva om, haha. Men jag ska kolla runt lite och se om jag hittar något kul. Har försökt skapa mig ett eget ritbord med hjälp av en ficklampa och en glasskiva. Funkar väl sådär... :)

P.S Kommentera mera :p

Isigt



Hello! Idag har jag varit och åkt skridskor med familjen nere på fotbollsplanen. Sen blev det korv. Ska till ebba sen också. Hon fyllde ju tonåring igår, grattis! Så vi skulle typ äta tårta eller nåt sånt. Det varkar bara bli hon och jag, men det är ju mysigt. Mer tårta får man också haha :p Annars så händer det inte så mycket. Träning ikväll, tror att vi kommer att bli ganska få eftersom dom tänkte ställa in den först för att typ inga kunde komma. Menmen nu blir det träning iaf och det är ju bra :)

Pencils





Hej! Blev inget inlägg igår, för att datorn var upptagen hela tiden... -.- Pappa och jag skulle iaf köpa krossade tomater. Jag hade varit ute och fotat när pappa kom och frågade så jag hade med mig kameran till Lilla affären. Sen fick jag syn på himlen så då åkte vi ner till Yamaha center, pappa gick in och tittade på båtar och jag gick ner till vattnet, eller isen, och fotade solnedgången. Blev riktigt bra tycker jag :) Idag har lillebror lovat att jag ska få fota honom :D Är ju riktigt bra väder idag också. Har kommit på att jag inte har någon träning idag heller. Så jag är ledig hela dagen. Får se om nån vill göra nåt sen... Var i centrum igår också med hanne och bea. Köpte ett par örhängen för tjugo kronor som egentligen skulle ha kostat sexio. Nu ska jag bara kolla bloggar lite snabbt och sen gå ut i det fina vädret :)

Reflektionsdag



Hejsan! Nu är jag hemma från ellen. Har ju varit där och haft reflektionsdag. Vi gjorde lite skolarbete, titta på film och spela lite piano. Koka alldeles för många makaroner och åt upp en Ben&Jerrys glass, half baked. Jättegod. Har fotat lite. Är ju superkul nu när jag nästan bara fotar i manuellt läge. Fick några fina bilder:) Annars har jag inte gjort så mycket mer. Men det har varit en bra dag hitills :) Hoppas att den fortsätter att vara bra, haha.

Ledig



Hello!! Idag har jag varit i skolan (suck). Det var ogod mat idag som vanligt så vi gick hem till Sanna och åt mackor. Då blev man mätt. Hade egentligen svenskaläxa tills idag, meeen eftersom jag hade glömt min hemma så ska jag lämna in den på fredag istället. Bra tycker jag för då kan jag göra min saga bättre imorgon på reflektionsdagen. Vi ska alltså skriva om en gammal saga till modern tid eller skriva en egen. Jag tror att jag har berättat det förut. 

Har fått veta att det inte är någon träning idag på grund av ledarbrist (ja, jag gillar inte att skriva förkortningar, för då ser det ut som att jag har skrivit mindre :p). Så jag är ledig idag. Hade tänkt gå ut och fota eller nåt. Känner för att fota människor. Har kommit på världens bästa tema :p Sen ska man ju bara hitta någon som vill stå framför min kamera, haha.

Prat



Hej! Har inte kunnat blogga idag, förrän nu. Även fast jag slutade tidigt... Men jag var tvungen att göra svenslaläxan, man ska typ skriva om en gammal saga till modern tid eller skriva en egen. Jag skriver om Rödluvan fast istället för att hennes mormor är sjuk så är det hennes kompis som är det, och hon ska gå dit med tomatsoppa. Vargen heter Roffe Wolf, haha :) Juste jag skulle berätta varför jag inte har kunnat blogga innan. Jag har varit och tagit spruta. Andra Gardasil-sprutan. Den gjorde lite ont, eftersom att det antingen var mer vätska än förra gången eller så tryckte hon in det långsammare... Jaja, det gick bra. Lite öm bara. 

Har bara två dagar kvar i skolan nu innan sportlovet. Eller det är egentligen tre dagar men vi har reflektionsdag på torsdag så då ska jag vara hemma hos e och jobba med henne. Haha vi ska titta på engelsk film utan text som engelska, skönt :p 

Idag på träningen så hade vi fristående. Och i fristående så måste man göra kullebyttor på hårt gympasalsgolv. = aj :( Så nu har jag ett jättestort blåmärke på svansskotan. Man borde lägga ut massor med småmattor eller nåt sånt. Eller så får jag ta med mig en grytlapp och stoppa innanför byxorna :p

Rose




Nikon D80

Light



Hej! Har tränat och sitter och ritar av ett kort på lillebror som bebis, som förövrigt ser ut som en medlem av Beatles eller nåt sånt :p Har inte gjort så mycket idag. Åkt skridskor i en timme, fått nya stavar och tränat. Sitter och väntar på mat nu. Ska ta och spela med beatles-brorsan nu, hejdå! :)

Perstävling

Hej! Blev bara ett inlägg igår... Var ganska längsedan jag skrev något. Igår var det perstävling i Bro. Det gick sådär, jag fick sämsta banan hela tiden. Bana ett som var precis vid en öppen dörr så det var iskallt där, man blev alldeles stel... Inte bra. Det enda som kändes bra var typ fjärilen. Fast jag var knappt trött efter den, och jag har inte tränat på jättelänge känns det som. Men ja det gick sådär bra :p Jag har också bestämt mig för att behålla shortsen. jag har länge letat efter sånna och jag tror att dom kommer att ta slut ganska fort. Dom kommer bli bra i sommar. Jag tror att jag har fått nån knäpp eller nåt. Helt plötsligt så köper jag bara sommar och vår kläder. Vi skyller på att jag längtar till sommaren. Sen längtar jag ännu mer eftersom vi ska till Kreta!! I två veckor! Ojojoj, det kommer att bli bra, all inklusive också :p









Bilder från Ving.se

Alla <3 dag


Fredag den trettonde


Shortsen Tröjan






Shopping


Bild från i somras...

Hej! Hemma nu. Hade ju halv studiedag idag så innan lunch åkte jag, Linn och Sanna till centrum för att äta lunch och titta i affärer. Dom stod och delade ut 20%-lappar utanför hm, så där blev det en jättefin tröja. Sen gick vi till gina och jag hittade ett par jättefina jeans shorts. Lite trasig och inte så tajta, meeeen dom kostade 349.... Lite mycket för ett par shorts tyckte mamma men jag köpte dom ändå, annars får jag väl lämna tillbaka dom, men jag tror att dom kommer att ta slut ganska fort faktiskt... Jaja, får se hur det blir, fina var dom iaf. Linn köpte likadana :) 

På slöjden idag så gjöt Hanne och jag stjärnor. Lite ojämna och sneda sådär men, jaja :p Nej nu ska jag gå och fota shortsen.

Jordgubb


Längtar till sommaren och jordgubbar nu ju!

Hej! Nu har jag övat på spanskaläxan och varit i centrum med mamma. Ganska lugn dag idag faktiskt. På bilden idag, när man var färdig med sin perspektiv teckning så fick man göra vad man ville. Jag ritade en jordgubbe i en gul skål med akvarellpennor. Ganska nöjd än så länge faktiskt. Den är inte riktigt klar än då.

Pluttisbamse


Sötaste Bamse när han var en liten pluttis på några månader :)

Hej! Ska snart åka iväg och träna, tänkte bara skriva lite först. Idag kom det en präst från kyrkan som pratade med oss eftersom vi har VÅGA just nu. Han var ganska rolig faktiskt :) Har inte gjort så mycket annars. Jag och mamma har tittat igenom gamla bilder, det var roligt. Var med ellen i outlet igår som sagt. Hittade ett par jättefina tygskor på skopunkten, men jag var lite osäker på storleken så jag ska ta och tvinga med mamma dit för att höra vad hon tycker :p Tyvärr fanns inte mobilen nånstans (LG KU990) så om nån vet vart den finns så hojta gärna till :p Nej nu måste jag gå och byta om, ciao

Studiedag


Vårt hotell i Alcudia, Spanien i somras. Längtar till våren nu...

Hej! Har studiedag idag. Ska åka med ellen till outlet och centrum för att titta på mobil. Så läxorna får vänta lite :p Sitter och tittar på bloggar med MTV på. Man kan ju tycka att om man har studiedag så ska man sova länge. Nej, det går inte i det här huset. Var tvungen att låsa efter min kära bror när han gick till skolan. Han har tydligen studiedag imorgon istället. Det är lite surt att jag inte heller har det för idag skulle vi egentligen ha slutat halv två... Menmen det är bättre än ingenting. Ska nog ta och klä på mig snart och gå ut och fota lite. Har lärt mig kamerans manuella inställningar nu. Mycket roligare att fota i manuellt läge ju :p Önskar mig ett nytt objektiv. Och ett stativ.

ooops!

Glömde att ta med svenska skrivboken hem... Hur ska jag nu kunna göra läxan? ;p

Tre.


Tre ankor vid Görväln.

Hej! Kom nyss hem från skolan och sitter och äter mellis. Digistivekex = det bästa som finns. Nästan. Singoalla är också bra :p Har jättemånga läxor nu. Svenska, spanska, engelska, matte, so, blablabla. Ogillar läxor. fast vi har studiedag imorgon :) Ska åke med ellen till Outlet och titta på hennes mobil. Sen ska jag tvinga med henne in på gina för att titta på ett par jeans som jag vill ha.

Idag när vi satt i matsalen och åt dagens ogoda lunch. Så började vi prata om hur man alltid tittade i botten av glaset för att se hur gammal man är. Sanna var tre, Linn var tretton, jag var tjugotre och Ellen var trettitre. Lite läskigt faktiskt.... Och på fredag så är det fredag den trettonde:p Allt går i treor. Eller som min svenskalärare säger. Ett magiskt tal....

Skridsko

Hej! Ska snart på träning. Nu får jag träna :p Fast jag känner inte riktigt för det... Idag har vi varit och åkte skridskor med mammas kompis och hennes barn. Det var roligt. Ska åka om ca tio min. Skönt att det bara är en timme i vattnet idag. Mamma sa att jag ska ta det lugnt. Det är tävling nästa helg så jag antar att det är bra om jag åker ner dit och simmar lite iaf. Lägger in en bild så länge.


Skulle egentligen rotera den men hinner inte det nu...

Fotat Linn

Hej! Idag har jag då fotat Linn. Det gick bra, fick många fina bilder :p Ska ta och ladda in dom i datorn snart, tror att det blir imorgon eftersom det är melodifestivalen ikväll :)  Vet inte riktigt vad jag ska skriva... Hmm Jaja. Hejdå då

Illustration


En Illustration. Får ej kopieras

Vinnarna!!! ;p







Såg nu att det inte hade publicerats igår...

Smart!

Testade ljuset, Nikon D80 :p

Hej! Tänkte att nu ska jag vara duktig och berätta vilka som har vunnit. Meeen det har jag i min dator, smartskalle. Så det är bara att starta den och sen ladda upp vinnarna, så det kommer lite senare :p Det blev ändrat så så som det är nu så ska jag fota linn imorgon istället för på söndag. Hoppas att det blir av också :) Hade tänkt att vi skulle vara i Lilla Skogen. Med snö och träd, fint fint :)

Jag är tillbaka :p



Hej alla! Nu är jag tillbaka. Har ju haft hjärnskakning. Det var inte roligt. Jag fick inte titta på tv, sitta vid datorn/blogga, läsa eller någonting! Det enda jag fick göra var att titta på fåglarna och lyssna på ljudböcker/musik. Ramlade ju på isen och slog i huvudet. Jaja, jag har iaf. varit hemma från skolan i tre dagar nu. Missade ju Kungsberget igår :( Det var lite synd men det är inget roligt att åka skidor om man inte mår helt bra. Första dagen idag, ganska roligt faktiskt. Bättre än att vara hemma :p Har läxa tills imorgon. Spanska glosor, fast dom var ganska lätta så jag ska väl kunna lära mig dom. Vi har lektion ikväll typ. Klockan sju och prata om hur man är en bra tonåring, eller nåt sånt. Sju till nio. Då borde man ju få sovmorgon imorgon. Vi sa det till vår lärare men hon sa "men ni har ju studiedag på tisdag". 

Jag ska nog fota Linn på söndag. Roligt, har ju klagat på att ingen vill vara modell för mig. Men nu har jag lyckas lurat med henne :p Nej men jag måste nog plugga nu. Ska dra vinnarna i armbandstävlingen också :) Men dom kommer imorgon för att jag är upptagen ikväll. Ha det bra och halka inte på isen och slå i huvudet! :p Ciao

Hjärnskakning...

Efter fredagens vurpa, och illamående och yrsel i två dagar börjar vi misstänka hjänskakning och därför blir det tyst här på bloggen i några dagar. Hör av mig igen när jag mår bättre.


Jump!



Hej alla! Mår inte så bra idag heller så jag vet inte om det blir träning eller bara en sitta-i-soffan-dag. Men jag tror inte att  det beror på att jag ramlade i fredags. Jag har fått som ett blåmärke som inte syns på höften. Det gör jätteont. Sitter och tittar på Miami Ink. Kul och titta på tycker jag.

IS


Hej! Har inte kunnat blogga förrän nu för mamma har rensat datorn och då "får man absolut inte röra datorn!" :p Vaar ute igår med vänner i kylan. Såklart så var det en isbana och ja, jag ramlade såklart och landade på höften och huvudet. Aj, så nu jag värsta bulan precis vid tinningen. Idag åkte jag och mamma til IKEA. Köpte en förvaringsgrej som jag ska ha i garderoben. Så nu har jag gjort min garderob jättefin. Alltså har jag städat. Wohoo första pris till mig. Vi åt frukost där också. Älskar deras mackor. På Ikea alltså.  Efter det så åkte vi till Lindex. Fick en jättefin jeansjacka att ha i vår/sommar. 
Ska kolla på Miss secret agent nu. Tänkte lägga upp en cool bild men datorn muppar sig så det blir inget... Chao

Tjocktröja



Hejsan! Kom nyss hem från centrum med e och sitter och smaskar på Ben&Jerrys Phish Food. Supergod. Mashmallows med chokladglass och små chokladfiskar. Köpte en tjocktröja i på H&M för jag blev så jäkla sur imorse när jag inte hade en enda snygg tjocktröja... Det blev en ljusblå med dragkedja och ganska tunn. 200 spänn. Bra köp, perfekt i sommar till ett vitt linne och mina legginsjeans. Chao

I taket lyser stjärnorna...

Hej! Hemma nu efter bion. Såg ju på förhandsvisningen av "I taket lyser stjärnorna". Den var jättebra. Sorglig och rolig på samma gång. Den handlade om en tjej som heter Jenna och hennes mamma har cancer, så dom måste bo hos hennes mormor också händer det en massa saker. Den tycker jag verkligen att ni ska se :) Tzatsiki var med också haha. Det var lite oväntat :p Nej men den var jättebra. 

P.S Jag lägger inte in nån bild, vill inte bli anklagad för nåt... Sååå klicka på länken :p

Aloha!



Hej! Ska snart ta tåget till stan för att gå på förhandsvisningen av "I taket lyser stjärnorna" med malin:) Så nu sitter jag här och äter lite snabb mellis. Iskallt ute idag ju. Fick vänta på bussen i typ 40min. Då blev man en istapp! Sen missade vi andra bussen med typ en minut eller nåt, fast  då behövde vi bara vänta tio min. Så idag har jag, bara på hemresan, väntat på bussen i ca 50min...

JG


Ska äta nu och sen träna :p

Music


Musik.

Tandläkare



Hej! Nyss hemma från tandläkaren. Hon tyckte att jag hade jättefina tänder och sen så penslade hon flor på tänderna. Så nu får jag inte äta på en timme... Fast det är typ bara en kvart kvar. Det är några som har kommenterat armbanden och bara skrivit typ "Fina =)" jag vet inte om dom är med i tävlingen eller inte eftersom dom inte har skrivit något mer. Kom ihåg att skriva vilket armband du vill vinna också :)

Idag på gympan så fick jag jätteont i foten. Har ju inga gympaskor, så nu har jag klagat för mamma så vi ska kolla efter "böjbara" gympaskor. Som gymnaster har och jag är ju gymnast så det passar väl bra :p Isåfall så ska jag ha dom på både gympan i skolan och andra gympan :p

Snällkompis

Haha såg nyss att Felicia hade lagt upp sin nya väska på sin blogg, bara för att jag ville se den :) Den var jättefin :) Tack så mkt! :p

Frost




Hej! Phju, lång dag idag, Det borde vara olagligt att låta små pluttissjuor att gå ändå till tjugo i fyra... Fast imorgon så slutar vi halv två så det kanske går ändå. Ciao :p

P.S Glöm inte bort TÄVLINGEN!!!!

Kalas hela helgen :)



Hej! Kalas hela helgen känns det som :) Igår firade vi mamma 40 år. Hon fick en present jag tyckte var jättebra :p En provdocka som man kan nåla i. Alltså en sån där designers har när dom syr kläder :) Idag firade vi malin 13 år. Kaka och tårta. Sen åkte jag och pappa direkt till simningen. Simmade en timme och nu sitter jag här. Vi ska äta nu och sedan så ska jag på gympa. Suck, söndagar kan vara jobbiga tycker jag. Imorgon går jag till tjugo i fyra. Det är en ännu större suck... Nu är jag hungrig, har bara ätit kaka och tårta hela dagen.

Benjamin Button



Hej! Förlåt för att det inte blev någon uppdatering igår... Jag och kompisar åkte till Kista efter skolan och såg Benjamin Buttons otroliga liv. Den var verkligen jättebra och lite annorlunda. Inte som vanliga filmer. Jag hörde någonstans att det hade tagit typ sju år att göra den eller något sånt. Den tycker jag att ni ska gå och se allihopa :p Idag så ska vi fira att mamma blir gammal tant. Hela 40 år! Ojojoj... Gäster kommer vid fem ungefär. Nu ropar mamma att jag måste dammsuga rummet... Det kan vänta lite tucker jag :p Sen ska jag gå ut med bamse också. Imorse när mamma var ute med bamse så hittade hon en mobil. Den var låst men som tur var så hade vi ´någon grej så att man kunde komma in i den ändå. Vi kom på vem det var och ringde våran granne som är kompis med mobilens ägare. Dom skulle typ komma och hämta den eller nåt sen.... :) 

Alltså jag tycker att det här vädret är så konstigt. Ena dagen är det kallt som bara den och det börjar snöa. Nästa är det typ 5 plusgrader och snön töar bort så att det blir alldeles slaskigt och blött. Sen fryser det på igen så att det blir superhalt... Kan det inte bli vår nu?

Legginsjeans



Heej! Slutade tio över ett idag. Då åkte jag, ellen och linn till centrum. Ellen gick efter ett tag för att hon skulle hem till sin mormor. Jag och linn satt utanför coop i fiket och tjockade oss lite:p Sen så gick vi till gina. Linn köpte en jättefin tröja och jag hittade äntligen leggins som ser ut som jeans :) Dom var ljusa och kommer att bli jättefina i sommar. När jag gick hem så började det snöa. Det är alltså vinter nu igen, bra för ikväll så ska jag och pappa åka skidor. Måste ju testa dom nya skidorna så att jag slipper göra bort mig i kungsberget :p Annars så fyller mickis fjortis idag. Grattis!

Tävling!




1                                              2                                            3


Tävling!! Nu startar jag en tävling som håller på t.o.m. 2/2. Jag lottar ut tre stycken armband (se bilder).
Det enda du behöver göra är att kommentera det här inlägget och skriva din mejladress och vilket armband du helst skulle vilja ha.
Låna gärna bilderna och tipsa om det här på din blogg :p

Hur äter du dina ballerina?



Hej! Bra dag idag. Fick veta att NO:n är inställd imorgon så jag slutar 13.10 :p Ska äta pizza med några kompisar sen tänkte vi. Hade tröjan jag började med för ett tag sen. Ska fota så att ni också får se hur den ser ut :)

Grattis! :p

Sugen på chokladbollar, kanske ska ta och baka det dagen till ära :p

Ja se det snöar, ja se det snöar....:p Slutade tidigt idag. Redan halv två, lyxigt. Snön vräker ner. Idag blir Obama president och mamsen fyller hela 40! En gammal tant har hon alltså blivit nu... :p Jag känner att jag inte har något roligt att berätta. Eller jo nästa vecka så ska jag och min kompis gå på förhandsvisningen av "I taket lyser stjärnorna". Har hört att det finns en bok också, har inte läst den men vi får hoppas att filmen är bra :p

Försenad



Hej! Hemma nu. Har ätit lussebulle till mellis :p Bussen var ju såklart försenad igen när jag skulle åka hem. Alltså ibland blir jag så sur på sl. En gång fick vi vänta i 40 min. Sen när den väl kom så var den proppfull. Och nu har dom tagit bort en buss så nu är dom ännu fullare. Nej, det gillas inte.

Idag så fick vi veta när vi ska ha VÅGA-lektioner. Vi skulle tydligen ha den första nästa vecka. Annars så har jag haft ont i huvudet typ hela dan.... :(  Nu ska jag lägga pärlplatta eller ladda in bilderna i datorn. Men jag har ingen lust att sitta vid datorn längre sååå... Pärlplatta here I come!!!

Kort inlägg



Hej! Igår tittade vi på Arn. Den var jättebra tycker jag. Slutet var sådär , eftersom att man var tvungen att köpa nästa. Men idag så åkte jag och pappa och köpte den. Så den ska vi väl se på nästa helg eller nåt. Vi åt lunch på Burger King. Det var gott. Jag städade mitt rum imorse, det blev jättefint. Nöjd. Jag har träning om ca en timme och sedan så är det gympa så jag måste nog börja med engelskan nu. Lite kort inlägg kanske men söndagar är sånna där dagar jag inte riktigt hinner blogga...

Skidor

Strömholms slott

Hej! Kom nyss hem från ebba. Vi gjorde inte så mycket, men det var bättre än att vara hemma bland alla sjuklingar :p Ska snart äta. Jag ska göra chokladpudding till efterrätt. Fusk, dvs med pulver :) Det är gott. Idag var jag och pappa och köpte skidor till mig. Mina gamla har blivit för korta. Dom vi köpte kommer från stadium och är av märket Head. Jag tror att dom hette first thang eller något sånt. Dom var mörklila med guldig prickar. Sedan så fick jag även en ny skidhjälm eftersom min har gått sönder. Den var jätteskön! Vi köpte också ett par pjäxor till sjuka lillebror. Med andra ord så hade pappa en stor plånbok idag :p

Båt


Den vägrar att lägga sig i mitten... Tagen med mammas eos 400d

Hej! Hemma nu. Det blev inget köp idag, men jag såg en fin blå skjorta på H&M. Fast just nu är jag ute efter en fin skjortklänning. Har någon något bra tips på en sån? Såg en jättefin på ellos, men den fanns bara i storlek 42 i den färgen jag ville ha. Man kan väl säga att det är liiite för stort... :) När jag var på väg hem från bussen så kommer pappa körandes och frågar om jag vill följa med och titta på båt. Jag hade ändå inget att göra så jag följde med. Båten var jättefin. Det lät som om pappa tänkte köpa den, så vi får väl hoppas på det. Den är större än den båten vi har nu, så det skulle vara bra. Det enda dåliga var att det var så kallt där så mina fingrar är typ istappar, detta leder till att jag inte kan skriva ordentligt så jag skriver fel hela tiden :p 

Fredag idag. Skönt :p Jag gjorde klart min kaviarklämmare på slöjden idag. Det var kul, den blev inte den finaste kaviarklämmaren man sett menmen. Jag gjorde den faktiskt på bara två gånger (stolt). Imorgon så ska jag nog vara med ebba och lära henne lite photohop. Kul, alla är ändå sjuka här hemma...

Tilt Shift



Såg här att man kunde, med en speciell fototeknik, göra så att städer och sådant ser ut som miniatyrer. Jag var ju tvungen att testa. Även fast den jag gjorde inte blev lika fin som dom hos henne, så ör jag nöjd. Det är faktiskt första gången. Bilden jag använde tog jag i Barcelona på Tibidabo. Det finns speciella objektiv som gör att det ser mer äkta ut men man kan göra det i Photoshop ganska enkelt, eftersom objektiven är ganska dyra. Tekniken kallas Tilt Shift. Tycker att det ser så roligt ut. Guide på hur man gör så här i photoshop hittar du här. Men kolla gärna på båda länkarna, fina bilder på båda :p

Vår? Nehej

Nikon D80

Hej! Idag kommer inlägget lite senare eftersom jag har gjort läxorna. Jag är nästan helt klar nu. Har bara lite engelska kvar. Eller ungefär halva kvar... Idag så har tydligen lillebror blivit sjuk. Så nu är det bara jag som är frisk. Av fem personer... Hm, hoppas att jag klarar mig. Fast det var ju jag som startade hela, hehe... Iaf så när jag kom hem och satte mig vid köksbordet för att göra läxorna, så kommer mamma med glass. Det var gott! Tack mamma. 

Idag när jag gick hem från bussen så började det snöa. Ska det bli vinter igen? Jag som trodde att det började bli vår, eller trodde och trodde, jag hoppades att det skulle börja bli vår. Menmmen det är ganska mysigt med snö också. Bara att man fryser... Imorgon är det fredag. Då ska jag nog åka med linn och ellen till centrum. Dom har tydligen rea på hm. Kanske hittar något fint. Nu ska jag stryka min tröja. Alltså jag har gjort ett tryck som jag ska stryka på, men först så ska jag äta. Ciao!

Flumdag-ogod mat

Nikon D80

Hej! Kom nyss hem från skolan och ska snart ta mig ett mellanmål och kolla runt på bloggar. har inte ätit så mycket idag. Det var fisk, den var inte god så jag åt falafel, det vegetariska. Sedan så gick vi till träffen för att köpa macka. Dom har höjt inköpspriset på Ica så mackorna var hela två kronor dyrare... Annars så har det varit en rätt flummig dag. Skratt mest hela tiden och ellen kom fram till att vi har ca 6 läxor. Första veckan liksom, osnällt. Fast det känns inte som att det bara är första veckan. Det känns som att jullovet var för typ två månader sen, eller nåt sånt. Men snart så är det sommarlov (längtar). Nej nu kurrar magen, ciao :p

Glass



Hello sunshines! Varmare idag. Skönt. Kom nyaa hem från skolan och sitter här och mumsar glass med Frosties i. Supergott. Idag på idrotten så dansade vi folkdans. Det var ganska kul tycker jag. Sen så berättade vår gympalärare om skidresan dom brukar göra. Jag tror att jag ska välja skidresa. Det är tydligen sista gången vi får ha något sånt här.

Här är jag!

Detta åt vi till middag idag... :p

Hej! Förlåt för dålig uppdatering men jag gick länge idag och igår så var det skridskor, simning och gympa på schemat så jag var upptagen hela dagen... Körde styrka hela träningen på gympan. Första träningen liksom. Osnällt :p

Idag så gick jag till tjugo i fyra. Det borde vara brottsligt att hålla kvar eleverna så länge... Men imorgon så slutar jag halv två så det gör egentligen inte så mycket. På so:n så pratade vi om kriget i Gaza. Vi ska också börja jobba med religion på so:n. Har egentligen intå så kycket att skriva nu. Ska ta och illustrera lite. Har ju en ritplatta:p Har jag sagt det?


Tröj-sabotage

Hejsan! Sry för dålig uppdatering. Min dator eller blogg.se muppade sig så jag har inte kunnat logga in... :( Kom nyss hem från träningen i Bro. Det var jättetråkigt. Förvarmt i bassängen. Konstigt pass. Knäpp tränare. Jaja, så är det:(

Sitter och tittar på "Are you smarter than a fifth-grader" (stavning?). Ganska roligt. Man kan ganska många frågor och så ser man dom där vuxna stå där och fundera för att tillslut säga fel svar :p Jag har min dator idag och jag har inga bilder här:( Man kan inte lita på denna dator. Den kraschar stup i kvarten... Nu ska jag gå och sabotera en tröja jag fick av pappa i veckan. Det är sån där vit träningströja så jag ska klippa halsen så att den inte är så tajt och kanske rita lite eller nåt sånt^^

Header-check



Hej! Nu har jag gjort klart ebbas header. Hoppas att hon gillar den :p Jag har också redigerat några bilder på malin, från när hon var här i måndags. Photoshop är så roligt att ha när man är sjuk :) Egentligen så tänkte jag bara visa bilden och berätta att jag är klar med headern. Hon blev glad, verkar det som :p Nu när jag har gett den till henne så kan jag ju visa den här;
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg och se den i full storlek (:

4 avsnitt


Nu har jag tittat på 4 avsnitt Gossip Girl första säsongen, ätit lunch och vilat. Pappa har kommit hem från jobbet också. Han mådda tydligen inte heller bra idag. Kanske är jag som har smittat honom. Sen så måste jag säga att ballerina-kakor med nougat är så gott! Jag mår faktiskt bättre nu när jag har latat mig lite.

Sjuk, igen (suck)

När jag vaknade i morse så mådde jag illa och hade typ kramp i magen. Jag tänkte att det säkert skulle gå över. Det gjorde det enda tills jag skulle gå till bussen. Jag höll på att kräkas på vägen dit och ringde mamma. Hon sa att det kanske skulle gå över så jag åkte till skolan ändå. Jag var med på spanskan och mådde inte alls bra. Så jag pratade med min lärare och jag fick åka hem. Det tog ca en halvtimme. Så nu sitter jag här i mjukisbyxor och skoltröjan. Jag ska snart sätta på Gossip Girl-boxen jag fick i julklapp och vira in mig i en varm filt. När jag står upp så blir jag alldeles yr. Jag mår inget bra...

Första dagen



Hemma! Första dagen i skolan idag efter lovet. Är lite smått avundsjuk på Isa och Bea som börjar på måndag. Orättvist. Vill göra nåt idag men ingen kunde/ville tydligen. Jag får väl hitta på något själv. Är ganska frisk nu. Har inte så ont i halsen längre.
Det är iskallt ute. Kan det inte bli vår nu? Har sett ett par jättefina skor i elloskatalogen. Vårskor då. Ska nog ta och beställa dom. Med mammas hjälp.

Hade jättesvårt att somna igår, vet inte varför. Pratade med Hanne idag och hon hade också haft svårt att sova. Det kanske är börja-skolan-ångest?

Frost


Nu är det jul igen...

Hej! Har nyss kommit hem från ebba. Vi såg 27 dresses. Den var sådär bra, tycker jag. Inte en sån där film som man kommer ihåg vad som händer. Man glömmer bort den direkt, typ. Men den handlade om en tjej som hade varit brudtärna 27 gånger eller något sånt. Vi åt makaroner och köttbullar till lunch. Och slängde makaroner på väggen för att se om den fastnade. Man ska tydligen göra så med spagetti, men det funkade inte med makaroner... :)

Men det här är ju en fotoblogg, eller hur? Då tycker jag att man ska ha foton också, så här kommer det :)


Jag vet att julen är slut men jag tycker att den är så söt... :)

Filmdag

Nikon D80

Hej alla! Idag har det kommit snö! Det är ju mysigt även fast jag längtar till våren så att man slipper gå i en tjock vinterjacka för att inte frysa ihjäl... :) Idag ska jag till ebba och titta på film. Hon och ellen hade varit och hyrt filmer i förrgår eller nåt och så hade dom inte tittat klart på båda. Vet inte vilken film det är, men den är säkert bra (hoppas jag). E kommer om ca tjugo minuter.

Nu har jag fått in bilderna från min kamera i mammas dator. Det skulle ju inte vara lätt heller, men det gick! Jag fick stoppa in minneskortet i min dator och sedan flytta över bilderna, genom datorn, till mammas usb-minne. Som bara tar ungefär 120 kort i taget. Jag hade ca 550 kort på minneskortet... Det tog sin lilla tid om man säger så. Våra datorer är ju inte världens snabbaste heller...

P.S Såg nyaa att jag hade 23 besökare igår!! Första dagen :):)

Nya bloggen



Hej! Nu har jag gått över från min gamla blogg till denna. Känns skönt. Har haft den gamla i ett år nu och började bli lite trött på den. Ska kanske ta och berätta lite om mig. Jag kan ju börja med bloggnamnet. FotoFia. Jag heter ju inte Fia utan Carro. Namnet kommer från det mamma brukade kalla mig när jag var mindre, FiaLottaLarsson :) Jag gillar ju som sagt att fota och äger en Nikon D80. Jag gillar att fota natur och människor. Eftersom jag vill vara lite anonym så kommer jag inte att visa några bilder på mig eller dom människor jag fotar, så här i bloggen kommer det mest bli naturbilder och bilder på min hund Bamsebus. Jag är 95:a och bor i Järfälla.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0